Van még itt olyan anyuka, aki hamarabb tudta, hogy terhes, mint a teszt mutatta volna?
(Csak kötetlen beszèlgetèsnek szánom)
A harmadik terhességem igazolódott be nemrèg, és már a teszt előtt 5 nappal elkezdtem kívánni a citromos mignont (amit az előző két terhességem alatt is végig ettem, azon kívül soha), illetve erősen èmelyegtem.
Biztosra vettem,hogy baba lesz.
Van más,akinek ilyesmi kívánósság jelezte előre,hogy várandós?
Esetleg èmelygès, bizonyos szagokra èrzèkenysèg?
Elmaradtak a PMS tünetek, amik napokkal mensi előtt voltak. Nem volt migrénem, nem jöttek a megszokott pattanások sem a homlokomon, nem fájt a derekam. Ebből már sejtettem, mivel nagyon pontos volt a ciklusom, a soron következő mensi első napján teszteltem, pozitív is lett. Nem csodálkoztam.
Egyébként az apósom és a közvetlen kolléganőm is megérezték, mert pár nappal előbb rákérdeztek.
Kivéve persze, aki nem akar gyereket.
Őt már akkor kikiáltják terhesnek, mikor a párja még épphogy csak kihúzta belőle... 🙄
Köszönöm azoknak, akik értelmesen reagáltak. :)
Igen, én itt nem azokra gondoltam, akik èsz nèlkül már ovuláció alatt tesztelnek, hogy összejött -e a baba :)
A lepontozas pont azokra jellemző, akik minden téma alá bekommentalnak random valami "vicceset", vagy "nagyon okosat" :)
Ők is unatkoznak, csak Ők máskèpp ütik el az időt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!