Normális, mintha azt érezném, hogy rezeg bennem a baba?
Nem is tudom hogy írjam le jobban. Néha itt, néha ott érzem, de előfordul minden nap szinte. Főleg amikor ritkán van több időm odafigyelni rá. Rezegéshez vagy vibrálláshoz tudnám hasonlítani. Most 29 hetes vagyok, de ez már kb két hete biztos van. Természetesen az orvosom is megkérdeztem, ő a csuklást mondta, de tudom hogy ez nem az, az lassabb és ritmikus. Ez már a második terhességem, szóval biztosra tudom, hogy ez nem csuklás. Aztán azt mondta, hogy a magzatok egyéniek, ezért a mozgásuk is, szóval nem ilyedt meg a kérdésemtől.
Pár másodpercig tart, vagy ha megmozdulok, akkor is abba marad. Viszont van hogy csak egyszer kétszer, de pl tegnap vagy 20x is éreztem.
Szerintetek valami rohama lehet odabenn? Vagy a magzatvíz mozogna így ahogy mozog? Nektek volt ilyen? Lett baj? Nagyon félek.
Utána olvastam, és sokan írták azt, hogy idegrendszeri éretlenség, de nekik vajon milyen gyakran fordult elő?
Vagy az idegek lennének?
Elméletileg a magzati rohamra nagyon kevés esély van, de mi van ha pont bele esek? Egész szülésig ettől fogok félni?
A 4 évesemnél elöl volt a placenta, most viszont hátul, a mozgásokat is erősebben érzem mint nála. Jobban is látszik.
Őszintén arra már nem emlékszem, pedig csak 2 éve volt 😅 arra emlékszem, hogy már az utolsó trimeszterben kezdődött, de miután megtudtuk, hogy mi ez, utána már nem figyeltem oda annyira erre.
Most próbáltam visszakeresni a cikket, de nem találtam. Viszont ha beírod a Google-ba, kiad találatok arra, hogy a légzésre készíti fel magát 🤷🏻♀️ szóval készül már a kinti életre.
7-es voltam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!