Normális, hogy van mikor olyan aktív a magzat mint aki nekifutásból ki akarna ugrani? 😅🤣
28 hetes vagyok, már az elejétől fogva elég aktív, de ahigy egyre nagyobb egyre merészebb dolgokat produkál 😅 haránt fekvésben van így mégjobban érezni...persze nem folyamatosan csinálja, szüntelen csak mikor aktív időszakban van akkor kb mintha dobna egyet magán 🤣😅 boxol rugdos.. egyre többet van éber fazisban, egy nagy buli után pedig jót alszik 😅
Vagy ha azon az oldalamon fekszem ami neki nem szimpi akkor is durván fejezi ki nemtetszését 😅
HOL tudna NEKIFUTNI???
NE ÍRJ ilyen hülyeségeket!
Ne is mond...
Konkrétan néha azt éreztem, hogy a legény mindjárt "kiesik"alul, mert annyira nyomakodott.
#1 miért is kell belekötni?
Mindenki más érti mire gondol a kérdező.
Valószínűleg ő is tudja, hogy a kisbabák a házban nem szaladgálnak.
És most nézem, hogy has helyett házat írtam.
Bocsi, autokorrekt javított 🤣
Szintén 28 hetes vagyok.
Én hétfőn írtam ki kérdést, mert az addig igen aktív baba alig-alig, meg apróbbakat mozgott...
Keddet még lightosban tolta, tegnaptól kb én is ezt érzem, a bordáim és a húgyhólyagom rendesen igénybe van véve 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!