16-hetes kismama vagyok. Ha a héten leadom a munkahelyre a táppénzes papiromat, mikor várható pénz a tb-töl?
Figyelt kérdés
2009. jan. 7. 14:50
1/4 anonim válasza:
Szia, nekem anno az első adag táppénzem közel két hónap volt, mire utalták.Utána sem volt jobba helyzet, hiába adtam le időben, volt hogy kimaradt egy hónap.. :(
2/4 anonim válasza:
Én nov.15-én adtam le a papírt, és dec.10-re már jött a pénz. A következő papírt nov.30-án adtam le, az dec.20-ra jött meg. Amit dec. közepén adtam le, az viszont még nem jött.
Általában 1 hónap az átfutás, de siettesd meg a munkahelyeden is, nehogy ráüljön a bérszámfejtő!!
3/4 anonim válasza:
szia, en mindig honap utolso napján adom le de en azonnal a T.b.-hez visztem,igy postai uton 20,25.-e közt szoktam megkapni,de az utolsot már attutalással kértem igy pedig 12.-én rajta volt a pénz a kártyán!puszi,By
4/4 anonim válasza:
Én okt. 30. óta vagyok táppénzen és még egy fillért sem láttam! Pedig mindent időben, azonnal leadtam! Remélem, a napokban már jön vmi! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!