Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hova fordulhat a kismama, ha...

Hova fordulhat a kismama, ha az EDA-ért pénz kértek tőle?

Figyelt kérdés
Mondta a tv, hogy ilyen esetben van olyan szerv, ahol panasszal lehet élni. Nem jegyeztem meg, hogy mi annak a neve. :(
2008. nov. 21. 17:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Minden egészségügyi intézményeben ki van írva az orvosszakértő neve, elérhetősége.
2008. nov. 21. 17:38
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha bemész simán a TB-hez ott érdeklődhetsz, de miért adtál?

Legközelebb nem szabad senkinek adni pénzt és tudni illik, hogy ha nem adnak róla áfás számlát, akkor kamupénzt szednek.

Ilyenkor csak annyit kell mondani, jó kifizeted, de számlát is kérsz!

Sajnálom, hogy ez ilyen ország, ha a tb nem segítene, akkor panaszolj a kórház főorvosánál, de bizonyíték hiányában nem tehetsz semmit, ha pedig azok közé tartozol, akik a tv-ben voltak szóban, akkor idézést fogsz kapni, hacsak nem egy évnél régebben szültél.

De felhívhatod pl az rtl klubot is és ők is sokat segítenek!

Pl: www.rtlklub.hu

2008. nov. 21. 17:41
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

ÓÓÓ, nem ilyen egyszerű, hallottam, hogy volt olyan, akinek csak akkor adták be miután fizetett, tőlük ott meg is pusztulhatott volna szerencsétlen kismama.

Sztem a TB sem a legjobb, mert ott is akkora sütemények vannak.hol szültél?

2008. nov. 21. 20:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem szültem. Még előtte állok. Csak információt szerettem volna gyűjteni, hogy tudjam ilyen esetben hova lehet fordulni.
2008. nov. 21. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!