21-hetes kismama vagyok. Január elején lett leadva a táppénzes papír. Mikor várható pénz a tb-töl?
Figyelt kérdés
Ha valaki tud segítsen!!!Pest megyében lakom.Melyik tel számon lehet érdeklödni a táppénz után,hogy mikor küldik.2009. febr. 5. 12:52
1/8 anonim válasza:
Szegény,én jan27.ig dolgoztam,utánna mentem táppénzre áprilisba szültem és csak április közepén jött tp.először és azt mondták minden rendbe a papírokkal,hát ennyit a magyar eü.-ről.
2/8 anonim válasza:
Szia!Hát én most elég reális választ tudok adni,mert nem csak én,hanem az összes barátnőm várandós.Én agusztusban 26-án mentem el táppénzre,és csak októberben kaptam először táppénzt.Az sajnos 2 hónap várakozás volt!Körbetelefonáltam a barátnőim,ők is csak másfél-2 hónap múlva kaptak először táppénzt.Én Pesten lakom,és itt ez a helyzet jelenleg.Ja és nem elég hogy késve kűldik,de nem is kűldik meg egy összegben amivel elmaradtak,hanem minden hónapban csak 1 havit kűldenek,és majd szülés után még 1-2 hónapig küldözgetik a pénzt.Úgyhogy fel a fejjel,de várni kell rá elég sokat.Remélem te hamarabb kapod meg,és szerencsésebb leszel.Jó babavárást kívánok neked!
Egy 29 hetes kismama
3/8 anonim válasza:
Helló!Én okt.28.-án adtam le,és először dec.31.-én kaptam táppénzt.Kb.február vége március eleje.Egyébként úgy tudom a lakhelyedhez tartozó Tb.-t lehet felhívni.Jó babavárást!
4/8 anonim válasza:
Én október közepétől vagyok táppénzem. Onnantól kezdve mindig elég érdekesen kaptam fizut. Sok múlik azon, hogy a munkahely is mikor hogy jelent a tb-nek. Ha időben le van jelentve, akkor igaz van benne késés, de nem két hónap. A novemberi és decemberi fizum 30-40 ezer volt. A januári már 74 ezer (a januári és az elmaradtak). Már januártól tartós táppénzem vagyok, így most már normálisan fognak elméletileg fizetni. Vagyis nagyon remélem! Szóval sok mindentől függ.
5/8 anonim válasza:
Kom-Eszt. megyében is hasonlóan gyors az ugyintézés:(
6/8 anonim válasza:
A 13.16-os vagyok. Októberi fizut is kaptam, csak lemaradt. Az csak annyi volt, amennyit melóztam.
7/8 anonim válasza:
Én elejétől fogva a munkahelyemre adom le a táppénzes papírt és mindíg ugyan úgy 10.-ig megkapom a "fizetésem",csak jóval kevesebbet mint amikor dolgoztam!
8/8 anonim válasza:
Ez attól függ h a munkahelyed tb kifizető hely e.Ha igen akkor küldik amikor a többi dolgozónak is a fizetését.Ha nem le kell h jelenzsék az opepnél és még egy csomó adatot rólad.Ez utobbi a szívás mert az oep ül rajta hónapokig.Én dec eleje óta táppénzen vagyok de még egy büdös fillért nem láttam.Most itt tartunk h lasssan kajára sincspénzünk amíg a párom nem kap pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!