Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pozitív terhességi teszt?

Pozitív terhességi teszt?

Figyelt kérdés
Csináltam több tesztet is több nap különbséggel, de mindig látom a halvány csíkot, viszont egyik sem sötétebb a másiknál. Ez mit jelent? Már 3-4 hét eltelt az együttlét óta ezért zavart össze, hogy akkor mi az eredmény

szept. 5. 16:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Időn belüli?
szept. 5. 16:25
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Mióta késik?Csinálj esetleg digitális tesztet.
szept. 5. 16:28
 3/16 A kérdező kommentje:
Időn belül nem láttam rajta ha jól emlékszem, csak utána látszódik. Tudom akkor már nem érvényes, de ha mindegyik teszten látom akkor mit jelenthet?
szept. 5. 16:30
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
A testcsík helyét látod. Ezért sem szabad megadott idő után nézegetni.
szept. 5. 16:39
 5/16 A kérdező kommentje:
Igen értem, olvastam is róla, de lehet, hogy majdnem az összes teszten rajta van?
szept. 5. 16:53
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk úgy, hogy az összes teszt ugyanúgy keszul? 🤷‍♀️
szept. 5. 17:30
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen az osszes teszten lathato szinte egy ido utan...sot .. sokszor idon belul is latni a csik helyet amit nagyon konnyu osszeteveszteni..:/.
szept. 5. 21:30
 8/16 anonim válasza:

Nekem, amikor a terhességi tesztem pozitív lett, csak nagyon halványan lehetett látni a csíkot, de ettől még pozitív az a teszt.

Egyébként ezt szerintem minden terhességi tesztre rá is írják, hogy halvány esetén is pozitív.

szept. 6. 07:30
 9/16 anonim ***** válasza:

Ha időn belüli és rózsaszín

a csík igen.De a kérdező elmondta ,hogy időn belül nem látta rajta valamint nem is erősödik,aminek ,ha pozitív kellene.Ha továbbra is bizonytalanságot okoz tényleg ajánlatos egy digitálisat venni.Ott nem kell dilemmázni,hogy "látom?nem látom?"

szept. 6. 08:12
 10/16 A kérdező kommentje:
Na igen időn belül nem láttam, de aztán igen és egyik sem erősödött. Ezért zavar össze😅
szept. 6. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!