Ma voltam nőgyógyásznál, szeretnék segítséget kérni! 6+4 hetes terhes vagyok és nagyon ideges vagyok amióta láttam az ultrahangot! 39x22 mm a petezsák ami deformálódott és az átlagosnál sokkal nagyobb, ez normális?
Konkrétan olyan a petezsák mint egy hosszú tök!
4 hetesen barnáztam és nagyon későn jelent meg a petezsák, ami hatalmas ahoz képest hogy mennyi idős terhes vagyok!
Arra gyanakodnak, hogy ikerterhesség, de azt is mondta a nőgyógyász hogy ez abszolút nem normális!
Volt valaki ilyen helyzetben!?
Előre is hálásan köszönöm a válaszokat!
Egy aggódó kismama
Nem hatalmas, es nem mindenkinek szabalyos kerek a petezsak!:)
Ha van szivhang, tessek hátra dőlni!:)
Szerintem nagyon túlreagálod, persze érthető, mert aggódsz a kicsiért, de a szívhang rendben vopt.
Most, hogy a doki ezt milyen hangsúllyal mondta, arra ne is figyelj, ha baj lenne, úgyis mondta volna. Szerintem csak rossz kedve volt aznap a dokinak, vagy te értetted félre az ő reakcióját.
Ha nagyon aggódsz menj el egy magánorvoshoz és tedd fel az összes kérdésedet, lehet, hogy jobban jársz, mintha csak várnád a következő vizsgálat időpontját.
Igaz, hogy fizetni kell érte (néhol nem is keveset), de legalább nyugodtan tudnál esténként aludni és nem idegeskednél ezen
Kedves kérdező!
Minden rendben veled azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!