Ez normális? Pozitív terhessegi teszt után 1 hetig voltam nagyon rosszul,émelyegtem, erős hányingerem volt. De aztán mintha elvágták volna.... most vagyok 5 hetes... félnem kellene ?:/ két hét múlva van időpontom a nőgyógyászhoz.
Sajnos volt már, akinek rosszat jelentett, nekem például missed ab volt, de csak akkor múlt el a mellfájdalom, mikor a doktornő már jelezte, hogy szerinte nem fejlődik rendesen, de még vártunk a szonográfus megerősítésére :(
Mivel a második babával is csak mellfeszülés volt a tünet, így mindig bepánikoltam, ha elmúlt, de mindig vissza is tért maximum egy nap után :)
Szerintem te is visszasírod még ezt a kis jóllétet, szurkolok, hogy ne legyen gond! :)
(Én, ha nagyon aggódnék, biztos elugranék egy bármilyen dokihoz, ahová tudok időpontot szerezni, hogy soron kívül pillantson rá UH-on, de ezt úgyis csak az érti meg igazán, akinek halt már el terhessége vérzés és görcsök nélkül.)
#8.
Nagyon sajnálom az eseted!
A Kérdező szerintem még feleslegesen menne orvoshoz, hiszen öt hetesen még nem látnak semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!