Ez normális? Pozitív terhessegi teszt után 1 hetig voltam nagyon rosszul,émelyegtem, erős hányingerem volt. De aztán mintha elvágták volna.... most vagyok 5 hetes... félnem kellene ?:/ két hét múlva van időpontom a nőgyógyászhoz.
Figyelt kérdés
Picit fáj még a cicim mindig. A reggeli hőm is magas... illetve kívánom az ételeket is, csak ez így furcsa hogy egyik pillanatról a másikra megszűnt és nem tér vissza... volt már egy vetélésem korabban :(2023. júl. 19. 16:00
11/17 anonim válasza:
Ja, bocsi, igaz, a terhességi kor fölött átsiklottam.
8-as
12/17 anonim válasza:
Ilyen korai várandósságnál sajnos nem sokat tehetsz, csak vársz és igyekszel nyugodt maradni. Ezzel tehetsz a legtöbbet Magatokért!
Kitartás!❤️
#9.
13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ❤
2023. júl. 20. 08:59
14/17 anonim válasza:
Nekem rosszat jelentett sajnos. Egyik napról a másikra csökkentek a tüneteim, elvetéltem.
Ilyen is van...
Meg olyan is h semmi jelentősége, fejlődik a baba normálisan tovább...
15/17 anonim válasza:
Nekem az első missed abnál semmi tünetem nem volt a mellfeszülésen kívül.
A másodiknál mellfeszülés, hányinger, minden volt. És minden tünetem meg is maradt az után is, hogy már nem élt a babám. Csak a missed ab műtét után múltak el.
Úgyhogy nem jelent semmit az sem, ha megvannak, az sem, ha elmúlnak.
Remélem, Neked jól alakul :)
16/17 anonim válasza:
Nekem is missed ab műtét után 2 héttel múltak el a tünetek, és a teszt is akkor lett negatív. Így szerintem semmi értelme nincsen ezen aggódni, hogy milyen tünetek vannak, nincsenek, jobban, kevésbé, vagy azon izgulni hogy milyen erős a teszt vagy ilyesmi.
17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, jól van a baby;)
2023. aug. 21. 15:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!