Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rendszertelen görcsök pecsétel...

Rendszertelen görcsök pecsételő vérzés derék fájdalom több keményedés, kevesebb magzatmozgás mi lehet? 35hkm

Figyelt kérdés
aug. 31. 17:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de biztosan orvoshoz mennék azonnal.
aug. 31. 17:39
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Most ne haragudj mar meg, de miert itt kerdezed? Azonnal menj be korhazba.
aug. 31. 17:43
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyen tünetek után egy nappal szültem 🤷🏻‍♀️
aug. 31. 17:45
 4/13 babyboom567 ***** válasza:
94%

Hihetetlen.

Nem kellene orvoshoz menned,hogy legyen esélye a babának?

Komolyan érdekel, hogy 35 hetesen pecsételő vérzéssel és görcsökkel miért nem az ügyeleten vagy már,miért gyakorizol?

aug. 31. 18:14
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Várj, megnézem a varázsgömbömben...

Ja nem. Mondjuk menj dokihoz

aug. 31. 18:48
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem rendszertelen fájások és derékfájdalom mellett elfolyt a vizem. Fogalmam sincs mire vársz. Én pecsételő vérzésnél azonnal indultam volna a kórhazba nem itt kérdezgetnék.
aug. 31. 19:02
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Megszültél?
szept. 1. 10:30
 8/13 anonim ***** válasza:
86%
Nekem terhességem alatt 2x volt rendszertelen fájásom. Mind a 2x egy óra múlva bementem a szülészetre, nézzenek meg. Eszembe se jutott volna otthon ülni. 🤨 inkább nézzenek hülyének egy bélgörccsel, ha az, minthogy valami baja legyen a babámnak. Nem is értem te mire vársz. Vérzéssel meg azonnal mennék, tuti nem várnék hogy múlik vagy sem...
szept. 1. 11:38
 9/13 anonim ***** válasza:
34%
Aztán lehet épp a kocsiban ült úton befelé a kórházba mikor feltette a kérdést csak annyira izgult hogy nem bírta ki a dokiig 😆
szept. 1. 12:00
 10/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat tegnap este 22:00ig tartottak a rendszertelen fajasok reggel 4:45kor már rendszeres volt

9 óra vajúdás után született meg a kislányom 1680grammal 43cm-el minden rendben van vele szerencsére előtte 2x is kaptam tudő érlelőt többször voltam kórházba fenyegető koraszülés miatt. Azért lett ilyen pici mert uh szerint is 3 héttel levolt maradva de minden rendben van vele rendesen fel sírt stb kB 1 hónapig kell kórházban lennie azt mondták ❤️

szept. 1. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!