Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 33 hetes kismamák! Többet...

33 hetes kismamák! Többet vagy kevesebbet mozog a babátok, mint eddig? (Bővebben lent.)

Figyelt kérdés

Mellső fali lepényem van, szóval eleinte ritkán és nagyon gyengén éreztem. Azóta is ritka volt és már nem olyan gyenge, de messze nem fájdalmas, csak egyértelmű lett, hogy ő csinálja.

Úgy olvastam, hogy valamikor a 24.-28. héten a legaktívabbak, mert már elég nagyok ahhoz, hogy jól érezhető legyen, de van még elég helyük is. Na, most nekem 1 aktívabb hetem volt, nem tudom, mikor és most a második. A 30hetesen 1 héttel nagyobbak voltak a méretei, szóval nem lehet olyan kicsi. Mégis sokkal többet érzem, mint eddig. Szinte minden apró mozdulatát. Egyáltalán nem baj, örülök neki, csak most meg attól félek, ha csökkenni fog, bepánikolok. Mire lehet számítani az idő előre haladtával? Normális, hogy ilyenkor kb.minden percre jut egy mozdulat?

2024. júl. 5. 11:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Normális. Az enyémek végig aktívan mozogtak, 3 terhességem volt.
2024. júl. 5. 11:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem most nagyon sokat, rendesen faj is. Orulok, hogy jelez, de kb nincs olyan ora, amikor ne rugdosna/kapalozna/pankraciozna, ejszaka is szokta nyomni. Nem bannam, ha 2-3 hettel a kiirt elott szulnek.
2024. júl. 5. 13:46
 3/6 A kérdező kommentje:

#1! Az persze, hogy normális, ha mindig aktív. A hangsúly pont azon van, ha változik. Azt mondta az orvos, a rendszert figyeljem, ahogy szokott.

#2! Hú, én nagyon nem szeretnék előbb szülni. Rúgdosson csak szét belülről inkább. Még sok minden nincs kész. Te mikorra vagy kiírva?

2024. júl. 5. 18:29
 4/6 anonim ***** válasza:

#2 vagyok

Augusztus 17-re.😇

2024. júl. 5. 19:57
 5/6 A kérdező kommentje:
Akkor majdnem egyidősek vagyunk.😁Nekem ma olyan görcseim vannak, hogy néha rendesen beparázom, nehogy megszüljek itt. Remélem, csak jósló fájás, de mivel 1. gyerek, fogalmam sincs, mit kéne éreznem.
2024. júl. 5. 20:00
 6/6 anonim ***** válasza:

1es vagyok.

Persze hogy változhat, pl. esős időben teljesen normális hogy lelassul vagy alig mozog. Akkor van baj, ha egyáltalán nem mozog jó ideje.

2024. júl. 5. 20:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!