Terhesség alatt alkohol fogyasztás?
5 hetes kismama vagyok, nem iszom.
Viszont most innák egy kis csoki likőrt amitől szerintem nem lenne gond.
Ti mit gondoltok?
Tényleg nem nagy mennyiségűt csak keveset.
Inkább egy forró csokit vagy kakaót igyál akkor.
Amúgy nem ártana de minek, ha tudod, hogy terhes vagy és hogy terhesség alatt nem ajánlott az alkohol fogyasztás?
Hát figyi, gondolom rég megittad... De mindegy.
Most ezt kívánod, csokilikőr, kukonben miért merült volna fel, deakd ha wwhiskey-t kívánsz, vagy a cigit, kis fű, úgy hiányzik... Tudod hogy terhes vagy, tudod hogy nem ajánlott, ennyit azért ki lehet bírni, józan ésszel felfogod, hogy a gyereked érdeke az, hogy ne igyál csokilikőrt.
Én végig sushi után epekedtem, meg carbonarat akartam, az igazi, nyers tojásosat, de nem ettem egyiket sem. Biztos nem lett volna gond, de akartam azt a babát és a legjobbat akarom neki, úgyhogy kibírom sushi nélkül. Jól sem esett volna.
Hát akit érdekel, nem nem ittam meg.
És második terhességem.
Tényleg nem iszom.
Az első kisbab kisbámmal amikor terhes voltam asszem 6 hetes körülbelül, meg ittam egy kis pohár vörösbort és annyi.
Egészséges 13 hónapos.
És mi az hogy az én fajtám?
Had döntsem el én hogy nekem mi a jó.
Néha jól esik 1-1 pohár, vagy esetleg kóla, de nem mindennapos.
És ha úgy is lenne, hogy én inni szeretnék, ami sosem lesz, itt van a férjem aki meg akadályozza és igazat is adok neki.
Mert fel tehetem.
És aggódok is, de egy kis pohár az első pár hétben nem árthat ahogy tudom, de vannak más kismamák is, és inkább hozzájuk szólt, mint hozzátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!