Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt alkohol...

Terhesség alatt alkohol fogyasztás?

Figyelt kérdés

5 hetes kismama vagyok, nem iszom.

Viszont most innák egy kis csoki likőrt amitől szerintem nem lenne gond.

Ti mit gondoltok?

Tényleg nem nagy mennyiségűt csak keveset.

aug. 24. 19:17
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
86%

SZia!

Te az oldalnak dolgozol, és azért kell kiírnotok ilyen prolihergelő kérdéseket, hogy pörögjön az oldal a reklámok miatt?

aug. 24. 19:33
 2/26 anonim ***** válasza:
64%

Maximum nyald meg. De inkabb egyel csokit likor nelkul.

Igen-igen, sok orvos is a mai napig azt ajanlja, hogy igyon meg a kismama neha egy pohar bort, meg jot is tesz, valojaban ez nem igy van.

A magzati alkohol szindroma nem jatek es valojaban nem tudjak pontosan, hogy mennyi alkohol okoz gondot. Illetve ez is egy skala, kb mint az autizmus, valtozatos tunetekkel.

Igazan nem egy nagy dolog 9 honapig nem inni.

aug. 24. 19:35
 3/26 anonim ***** válasza:
26%
2, egyetlen szakember sem mondja, hogy egy alkalom MASZ-t okoz.
aug. 24. 19:40
 4/26 anonim ***** válasza:
91%
De minek kockaztatni? Meg csak 5 hetes, hosszu lesz ez a 9 honap. Ha ugy gondolja most belefer, kesobb is ez lesz.
aug. 24. 19:43
 5/26 anonim ***** válasza:
58%
Ráadásul mi az,hogy innák? Innék, nem?
aug. 24. 19:52
 6/26 anonim ***** válasza:
61%
Ne igyál egy cseppet se. Bird ki, amíg terhes vagy/szoptatsz. Gondolom, a baba cumijara sem csepegtetnel csokilikort.
aug. 24. 20:18
 7/26 anonim ***** válasza:
36%
8as vagyok, helyesbitek, ha szoptatsz, már ihatsz néha mértékkel, ha már kiszámítható kb a szoptatási rend. De addig ne!
aug. 24. 20:23
 8/26 anonim ***** válasza:
29%

Ne igyál!

Meg ne egyél fűszerest, halat, tengeri dolgokat, sajtot, kolbászt, ne szedj gyógyszert, ne menj thermálfürdőbe, ne sportolj, ne szaunázz, ne masszíroztass, ne dugjanak, ne lélegezz nagyvárosban, ne használj kémiai fürdőszereket, ne aludj hason, ne erőlködj a WC-n, élj! Mert baja lesz a picinek!

aug. 24. 20:28
 9/26 anonim ***** válasza:
44%

A magzati alkoholszindróma rendszeres alkoholfogyasztás esetén alakulhat ki.

A nyakamat teszem rá, hogy vagytok itt jópáran, akik ittatok, amikor azt se tudtáaok, hogy terhesek vagytok. Én mondjuk nem terhesen se szoktam inni, de a józan eszem azért megvan.

Kérdező, semmi baja nem lesz, de azért nehogy már megálljon az élet, ha nem ihatsz...

aug. 24. 20:32
 10/26 anonim ***** válasza:
38%
Cigi? Szülészeti klinikák előtt csordákban állnak a viselős nők, és nem csak C-k!
aug. 24. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!