9 hetes terhesseg esetten mennyire arthat az alkohol fogyasztas?
A 28 eves hugom terhes es allitasa szerint csak most tudta meg.
De sokat iszik, szinte minden nap elfogy 1-2 uveg bor.
Szerintem nem kene megtartsa a babat, bar a nogyogyasza azt mondta hogyha segitsegel leall akkor nem lesz baj. A baba szepen fejlodik
Aggodom erte es nem tudom mit tanacsoljak, vannak gondolataim es velemenyem.de meg megtartom magamnak.
Az alkoholfogyasztás jelentősen növeli a halvaszületés esélyét.
Aki napi 2 üveggel iszik, az kétlem, hogy abba tudná hagyni rögtön, de 9 hetes koráig az embriónak valószínűleg így is elég kárt okozott.
A magzati méhen belüli retardáció is esélyes.
Érdemes utánaolvasni a magzati alkohol szindrómának.
Az így született gyerekek 4/5-e nem tud normál tanrendű iskolába járni, viselkedészavaros, idegbeteg lesz.
Ami egy alkoholista anyával párosítva "remek".
Nem tudom, mert nem egy buta no, jo allasa van es ott ilyen korulmenyek kozt is helytall.
Majdnem masfel eve meghalt az akkor 34 eves volegenye es osszeomlott. Azota elindult a lejton. Nem ugy iszik hogy egyszerre kiuti magat, hanem szerintem egesz nap szinten tartja magat hogy reggeltol mig ujra agyba kerul addig kibirja a napot
Nem tudom mit mondjak..
De foleg nem tudom hogyan segithetnek rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!