Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Legelső aprócska jelek terhess...

Legelső aprócska jelek terhesség elején?🥺

Figyelt kérdés

Azon kívűl hogy elmarad a menstruáció

❤️

26N

2024. aug. 23. 21:17
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%

Ezek átlag tünetek.

Az egyéni hogy te érzekeled vagy sem. Ha 10 emberből 9nek érzékeny a szaglása, de annak az egynek pont nem attól még általános tünet az érzékeny szaglás.

Amúgy aki írta hogy neki a felsoroltak közül egyik sem volt, azt már nem írta hogy milyen volt helyette vagy hogy tünetmentes volt.

2024. aug. 23. 22:33
 12/36 anonim ***** válasza:
21%
Aprócska jelek? Elfolyik a magzatvíz. ;)
2024. aug. 23. 22:44
 13/36 anonim ***** válasza:
93%
11: akkor írom: lombikkal fogant, a nulladik pillanattól tudtam, hogy mikor minek kell történnie. És nem volt SEMMI tünet, semmi. A 10.héttől voltam iszonyat fáradékony, de addig nulla tünetem volt.
2024. aug. 23. 22:50
 14/36 anonim ***** válasza:
93%

Nálunk is lombik volt. Nem teszteltem korán csak akkor amikorra mondták. Akkor szinte rögtön erős pozitív lett.

Teszt előtti este lefekvéskor hányingerem volt. Még beszéltük is ha ez reggel lenne akkor azt hinném hogy.

Viszont később is sűrűn este jött a hányinger, utána egy időben átváltott reggelre, majd volt hogy is is.

Szóval mègis azért volt mert terhes voltam.

De nem ilyen 6 meg 8 dpo-n volt a tesztelés mint itt sokan másoknak. Akkor még semmi tünetem nem volt.

2024. aug. 23. 22:55
 15/36 anonim ***** válasza:
34%

Van egy 1 éves kislányom, és azt hiszem érkezik mellé a kistesó is.

Bár még nem terveztünk ilyen "gyorsan" de a férjemmel védekezés nélkül csináltunk és most csak 1 hét telt el, de már érzek mell feszülést.

Várok még vele, de szerintem nagy rá az esély mivel könnyen össze jött a lányunk is.

Vele az első 5 hétben volt minden, fáradság, reggeli imelygés, gyengeség, hánytam is rosszul voltam minden felé szagtól, alig ment le pár falat, amit eddig ettem azt már azután nem.

Szerintem a most sem uszom meg ezeket a tüneteket

2024. aug. 24. 00:02
 16/36 anonim ***** válasza:
33%
Furcsa íze lett a ciginek, 2 slukk után már hányingerem volt. Ez volt az egyetlen dolog amiből tudtam, hogy terhes vagyok.
2024. aug. 24. 00:42
 17/36 anonim ***** válasza:
56%

Iszonyatos mell fájdalom.

:D

2024. aug. 24. 00:50
 18/36 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon köszönöm a válaszokat és hogy időt fordítottatok rá ❤️! Legalább mi nők tartsunk össze, és ne ugorjunk egyből a másikra és ne támadjuk le… olyan szép lenne a világ ha nem lennének ilyen gonoszkodó, rosszindulatú emberek🙃❤️
2024. aug. 24. 06:08
 19/36 anonim ***** válasza:
71%
Milyen rosszindulatról beszélsz?
2024. aug. 24. 07:25
 20/36 A kérdező kommentje:
Általánosságban.
2024. aug. 24. 07:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!