Ha 16. Héten van cukorterhelés kell menni 24. Héten is?
IR-es és pajzsmirigy alulműködéses vagyok, első kisfiamnál jó lett a cukor, szerencsére diétáznom sem kellett (nyilván figyeltem mit eszek, de nem kellett szénhidrátot számolnom). Most a másodikat várom és 16 hetes vagyok. Endokrinológus nőgyógyász mondta menjek ilyenkor terhelésre. Ha minden jó lesz akkor 24. Héten is kell mennem ilyenkor?
Ha "rossz" lenne a cukrom annak lenne valami jele?
3as
Akkor te is 16.in mész meg 24. Héten? És milyen volt a 16. Terhelés eredménye, ha szarul voltál?
3as vagyok, határeset volt a 16. héten, figyelek, hogy mit eszek, 7,6 lett a 2 órás cukor. Nyílván cukorral amúgy sem tömném így magam, itthon mérem a cukraimat, azok tökéletesek… de ez a 75gramm glükóz gyilkol :(
Ugye nekem, meg neked itt az inzulin sokk a ludas…
16. héten voltam és 24. héten megyek, nekem így kérték.
3as
Inzulint nézetek a 16. Héten, mert magánba megyek. Nyilván cukor+inzulin 0, 60 és 120 percben. De a 24. Hetin csak a 0ást és a 120ast nézik. Az elég ilyenkor? Vagy akkor is magánban kell menni az inzulin miatt?
Tudtommal a cukor ami baj a babának, az megy át a szervezetébe, az inzulin az nem. De javítson ki valaki ha tévedek.
3-as vagyok.
ahogy a 8-as írja, igen, ilyenkor igazából felesleges az inzulin. Én is második körre magánba megyek, ott nem kérek inzulint, majd szülés után kell olyan ami inzulinos. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!