Ha 16. Héten van cukorterhelés kell menni 24. Héten is?
Figyelt kérdés
IR-es és pajzsmirigy alulműködéses vagyok, első kisfiamnál jó lett a cukor, szerencsére diétáznom sem kellett (nyilván figyeltem mit eszek, de nem kellett szénhidrátot számolnom). Most a másodikat várom és 16 hetes vagyok. Endokrinológus nőgyógyász mondta menjek ilyenkor terhelésre. Ha minden jó lesz akkor 24. Héten is kell mennem ilyenkor?
Ha "rossz" lenne a cukrom annak lenne valami jele?
aug. 23. 12:05
11/11 A kérdező kommentje:
Voltam azóta cukorterhelésen. Gyönyörű lett. Terhesség előtt nem volt ilyen szép a cukrom mint most. Mondjuk a baba miatt sokszor keveset eszek, mert különben rosszul lennék. Szénhidrátot nem számolom de igyekszem a jó szénhidrátokat enni (néha eszek cukrosat de ritkán kívánom csak). Kíváncsi vagyok a 2. Majd milyen lesz.
aug. 27. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!