Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagy baj ha nem annyi gramm a...

Nagy baj ha nem annyi gramm a magzat amennyinek kellene lennie?

Figyelt kérdés

Ma voltam UH-n és 1226gramm a kis babám. Jelenleg 29 hetes 2 napos vagyok.

Az orvos azt mondta hogy ez még benne van a normálba de a has fala kicsi és vékony a baba.

Nagyon félek hogy ez baj lehet esetleg.

Alapjáraton vékony nő vagyok így hizni se nagyon tudok. De mit tehetek ez ellen esetleg hogy több kiló menjen a picire?

aug. 21. 12:11
 1/4 anonim ***** válasza:
85%
Ez csak egy becsült súly. Sokszor else találják a valós súlyát a gyereknek, de ezt már több ilyen kérdés alatt leírtuk. Az enyémet 3 kiló alá saccolták. Azt mondták pici baba lesz. Ehhez képest 3560-al született.
aug. 21. 12:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Még az IUGR (méhen belüli növekedés elmaradás) sem jelent feltétlen gondot, csak nagyobb odafigyelést. Ha normál tartományban van, akkor még ennyi sem áll fenn.

Semmivel nem lehet növelni, és nem is a kismama testi adottságaitól függ.

Egyébként ez csak becsült súly, hibalehetőség is fennáll.

Nekem az elsőnél csak a haskörfogata volt kisebb, a masik rendesen IUGR lett. Egészségesek mind a 2en.

aug. 21. 12:23
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez még benne van a normalba, megkaptad a választ.
aug. 21. 12:35
 4/4 anonim válasza:
Szia ne aggódj nem lesz semmi baj ha agódsz csak rosszabb lesz én nekem menzesz alapján 30+2 a terhességem a baba mérete alapján 29+4 nap nekem 1452gramm a becsült súlya én is azt gondoltam hogy kicsi és a védőnő is azt mondta kicsi a súlya de beszéltem a nőgyógyászal azt mondta hogy minden rendben van akkora amekkorának lennie kell meg ez csak becsült súly amit a többi le mért adatokból becsül a gép attól még lehet nagyobb súlya nekem az első babámat is kisebb súlyra becsülték mint amennyivel született de azt a doki is mondta+/-500gramm eltérés lehet nem pontos a gép
szept. 3. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!