Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kevesebbet mozog a magzat...

Kevesebbet mozog a magzat vagy csak kevésbé érzem?

Figyelt kérdés
25 hetes terhes vagyok, már legalább 5 hete érzem minden nap a baba mozgását, de az utóbbi pár napban kevésbé. De szerintem helyzetet változtatott, mert eddig kifele rúgdosott, a köldököm irányába, most viszont lefele rúgdos. Lehet csak ez miatt érzem kevésbé? Mert attól még minden nap érzem, csak nem olyan intenzíven mint előzőleg. Védőnőhöz a héten megyek, majd megkérdezem tőle is, de ő azt szokta mondani, hogy az a lényeg, hogy minden nap érzem-e vagy sem.

júl. 31. 12:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem sem olyan aktív a napokban. 27 hetes leszek holnap.
júl. 31. 13:15
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem is volt valamelyik nap, hogy reggel éreztem, aztán egész nap nem, este sem (ő reggel meg este szokott általában aktív lenni, napközben csak néha). Már majdnem kezdtem aggódni, aztán este 11kor indította a bulit:). Én is észrevettem, h vannak napok, mikor kevésbé aktív, épp csak néha picit érzem hogy mocorog odabent, máskor meg rendesen erősen rugdos. Ma pl. egész nap rengeteget mozog és erősen. Én is úgy tudom, hogy a lényeg hogy mindennap érezzük. (24 hetes vagyok)
júl. 31. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!