38. Héten kevesebbet mozog a magzat?
Csuklani csuklik többször is egy nap, viszont a mocorgások vissza maradtak. Inkább csak kifeszíti magát vagy nyújtózik.
Az is felmerült bennem, hogy nincs-e valami gond az oxigénellátásával? Szombaton voltam uh-n, ott minden rendben volt.Ma voltam ctg-n, az kimutatta volna, ha nem megfelelő az oxigén ellátása vagy a méhlepény állapota nem kielégítő?
Kimutatta volna.
Beállt a szülőcsatornába.
Készülj fel, hamarosan megérkeztek.
:D
"A 39 hetes magzat már teljesen készen áll arra, hogy megszülessen. Naponta legalább 10-szer kell érezned a mocorgását. Mozdulatai fájdalmasak lehetnek számodra, hiszen már nagyon szűk a hely számára a méhedben, és a magzatvíz mennyisége is egyre kevesebb. A köldökzsinór, mely a magzatot és a méhlepényt köti össze, legalább 40-70 cm hosszúságú. A köldökzsinór erei szállítják a friss vért a magzathoz, és az elhasznált vért visszaszállítják a méhlepényhez. Ha az első babádat várod, már valószínű, hogy a 39 hetes magzat feje a medencéd irányába néz, és szépen behelyezkedett a szülőcsatornába. Ha a baba eddig még nem fordult meg, akkor se aggódj, ez lassan be fog következni, hiszen a szülés pillanatáig bármikor megfordulhat."
.
Na, nekem egy kényelmes szieszta közben megfordult. Mégpedig nem aprózta el, egyszerre, teljesen, éreztem, ahogy keresztbe fordul.
Csak hogy kiderült, hogy mielőtt beállt volna fejjel, meggondolta magát, és fenékkel állt a világ felé. Császár lett a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!