Megegyezett a baba neme azzal, amit a 20. heti UH-n mondott nektek az orvos?
Sziasztok!
Van köztetek olyan anyuka, akinek a 20. heti UH-n más nemet mondtak a babára mint ami ténylegesen lett? Most olyanoktól kérdezek akik nem csináltak vérből megállapítható nemmeghatározást.
Nekünk pl. azt mondták, hogy kislány, mert nem látnak fiú részeket. Zárva volt a lába egyébként. Azt olvastam, hogy az hogy a fiú részek nem látszódnak ilyenkor még nem feltétlenül jelenti azt hogy lány... Minden esetre én hittem a szonográfus hölgynek és csupa kislányruhát kértem kölcsön ismerősöktől. Kíváncsi lennék, hogy mennyire cs#sztem ki magunkkal... 😅 Korai volt még a ruha beszerzés?
Köszi!
A fiút könnyebben állapítják meg. 12, 16 és 20 hetesen is fiút mondtak nekem.
Mondjuk egy ismerősnél viszont kb. 20-24. hétre derült ki, hogy a lány az fiú. 😃
Nekünk megegyezett, igen. Eléggé ki is nyitotta a lábát mondjuk, a kisfiam után még én is láttam, hogy ott nincs “semmi”. Egyébként szerintem ma már nagyon jól meg tudják állapítani, szerintem viszonylag ritka hogy tévednek.
Ha nagyon biztosra szeretnél menni és megtehetitek, 26. hét környekén menjetek el egy babamozira :)
Köszi mindenki!
Sajnos egyébként vérlázítóan rossz a genetikai UH-n a felvételek minősége... Minden kismama ismerősöm szörnyülködik, hogy hogy lehet így bármit is megvizsgálni. Szóval egy babamozi lehet jól jönne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!