Használtátok már a Kínai baba neme naptárt,esetleg kivancsiságból mit mutat? 12 hetes várandós vagyok,én megcsináltam,és nekem kislányt mutat(több kalkulátor is),tudom hogy az ilyenek nem pontosak,de néha az orvos is téved(kis eséllyel ),
Szóval van e olyan aki próbálta már és be jött neki? Légyszíves írjátok meg.
Köszönöm
A kínai naptár szerint nekem fiúnak kellene lennem :D De nem vagyok az.
A gyereknél sem vált be :)
Hát ez ilyen 50-50%. Amúgy ha google-ben rákeresel, akkor fogsz találni egy csomó táblázatot és nem is egyeznek. Persze kiválaszthatod, hogy melyik a szimpatikus, amelyik szerint lányod lesz vagy fiad, de ettől még semmit nem jelent.
Nekem 3 gyerekből 1-nél jött be.
A kínai naptár szerint 2 fiam van
Jázmin és Sára
Nekem “bejott”, de ezeknek semmi alapjuk.
Mint ahogy a tobbi is baromsag: a has formaja, ki mennyit hanyt, ki mennyire pattanasos (ilyet is olvastam), edeset vagy sosat kivansz, mennyit ver a baba szive, van gyurus teszt is, kihagytam meg valamit?
Azt kellene mostanra megerteni, hogy ezek csak babonak, nepi praktikak, semmilyen tudomanyos alapjuk nincs.
Nekem baratnok akartak megallapitani a 12 hetes ultrahang fotobol, mindket tabor valtig bizonygatta a sajat igazat. Akkor meg mi sem tudtuk. Egy rokon egyenesen rakerdezett: na megmutatta magat, hogy kisfiu?? Kislanyunk lesz.😀 nekem eszembe nem jutna talalgatni, tippelgetni.
Nekem az első gyereknél a 12. heti UH után, a combcsont méretéből fiút tippelt a terhesgondozáson a nővérke.
Azt mondta 98%-ra biztos benne, hogy kisfiú. Így is lett.
De az UH-n amúgy semmi nem látszott.
A mostani terhességemnél sem látszódott semmi és senki sem mondott semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!