Van itt olyan anyuka aki tudta mikor fogant a baba de az orvos szerint még is később ? A terhes kalkulátorok is olyan fogantatasi időt mutatnak amikor nem is voltam együtt a párommal
Nekem az első vizsgálaton 6+3
hetesen nem látszódott csak a petezsák és szikhólyag és azt mondta a doki, hogy biztosan később fogant és azért nincs még embrió mert kb. 5 hetes lehet a terhességem, pedig tudtam, hogy nem foganhatott később mert akkor voltunk a hónapban együtt utoljára.. El is keseredtem, hogy biztosan nem kezdett el kifejlődni és azért nem láttuk.. A következő vizsgálaton 8+4 hetesen pedig már napra pontosan akkora volt amekkorának a ciklusom szerint kellett lennie :) behozta a lemaradást, szóval ha veled is hasonló történt ne keseredj el!
Igazából az is kérdés, mit tekintesz a fogamzás dátumának?
Tegyük fel, hétfőn voltál a pároddal együtt utoljára, és utána, pénteken volt peteérésed. Akkor az a baba pénteken fogant. Sokan a szex időpontját veszik figyelembe, ami csak akkor igaz, ha az ovuláció napján volt az együttlét
Én pontosan tudtam mikor foganhatott.
Viszont 36.hétre született az utolsó menses szerint. És így is 3,64kg és 56 cm volt a fiam.
A doki kérdezte nincs e elszámolva..dehát mondtam neki hogy hetekkel csak nem tudom a mensim elszámolni.
És abban a hónapban 1x voltunk együtt,tehát pár nap +- de tudtuk mikor foganhatott.
2#
Nekem is az első vizsgalaton csaka petezsák és a szikhólyag látszódott csak akkor én 5 hetes voltam allitolag és legközelebb 6+4 hetesen voltam akkor már volt szivhang 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!