Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szolnokon keresek nőgyógyászt,...

Szolnokon keresek nőgyógyászt,ötletek?

Figyelt kérdés
Sziasztok, nemrég vásároltunk ingatlan Szolnokon és szeretnék találni egy jó nőgyógyászt aki terhesgondozásal is foglalkozik,valaki tudna nekem ajánlani olyas valakit,aki megbízható,aranyos,szóval akihez van kedve menni az embernek,nem kell rettegni ha hozzá kell menni 🙏😊😊

aug. 9. 18:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Dr. Gyenes Orsolya, Dr. Bani Ferenc

Előbbi az én orvosom volt, utóbbi egy barátnőmé. Mindketten elegedettek voltunk, úgyhogy az alapján válassz, hogy inkább férfit vagy nőt szeretnél, illetve melyik tud elvállalni.

aug. 9. 18:25
 2/7 anonim ***** válasza:

Dr Rózsa Adrienn

Dr Dinya Tibor

aug. 9. 22:47
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen 🥰

Mindegy igazából hogy nő vagy férfi csak értse a dolgát 🥰

aug. 12. 13:53
 4/7 anonim ***** válasza:
77%
Egyik sem. Jakab indokolatlanul császározott és endóm lett. Igen attól, nem kell megmagyarázni, hogy ettől nem lehet. Férjem itt sebész. Senkit sem ajánlok. Ha még egy gyereket akarnék , biztos, hogy nem itt szülném. Én csak a férjemet sajnálom, mert az első gyerek nem tőle van. pontosan tudja, hogy lombikot kizárom, így tudja, hogy baromi kevés az esély.
aug. 14. 19:40
 5/7 anonim ***** válasza:

Utolsó, sajnálom hogy így jártál!

Azt megértem hogy emiatt rossz tapasztalatod volt az egyik dokival. De a többit miért nem ajánlod?

aug. 14. 23:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Elozo voltam. Sajnos ferjem lat azt,amit lat. Rosszul mutenek. Ha mar fajasgyengeseg van,akkor csaszar..mindenert csaszar... Banirol annyit,hogy igaz felkapott, de mar nem olyan jo. Gyenes: no comment. Nekem az endos mutet elott meg kenetet sem tudott rendesen levenni... a ferjem ugy ment le es beszelt a patologussal,hogy ertekelheto egyaltalan? Gyenes Orsinak az anyja volt meg jo, de nem olyan preciz mint az anyja. Ebben a korhazban sok az oreg,aki elavult modszerek szerint dolgoznak. Engem Kuskunhalason mutottek ha nagyon akarnek gyereket, oda mennek. Igaz medsze van, de inkabb mint ez. Vagy SOTE.
aug. 15. 06:58
 7/7 Nórika 2000 ***** válasza:
100%
Bani Ferenc mindent megtesz hogy a kismamának és a babának is a legjobb legyen. Nekem ő az orvosam ha hajnali egykor hívom akkor is felveszi ha valamiért nem tudja vissza hív.Én csak ajánlani tudom.Nekem császárom volt mert kicsi a medencém a baba viszont nagy volt 6hét után alig látszódott a hegem pedig ez a második császárom volt.
aug. 17. 13:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!