Klaudya90 kérdése:
Sajnos csak holnap tudok eljutni nőgyógyászhoz ezért kíváncsi lennék,hogy más kismamának volt e ,vagy van ilyen?
Figyelt kérdés
10+1 napos kismama vagyok,és 2 napja észrevettem,hogy ilyen barnás takony szerű váladék van a WC papíron. Nincs kellemetlen szaga,enyhe görcseim vannak,de a nőgyógyászom megnyugtatott,hogy ez teljesen normális. Első terhességemnél is elég sokáig volt,mindjárt megjön érzésem, de ilyenre nem emlékszem,hogy lett volna.12 éve szültem az első fiamat. Bunkó kommentelők kíméljenek,az ő véleményükre nem vagyok kíváncsi, ellenben minden normális hozzászoló kismama tanácsát véleményét,szívesen fogadom.2024. aug. 18. 12:47
11/12 A kérdező kommentje:
Kedves 8. Először is azért van ez az oldal,hogy egymástól megkérdezzük a tapasztalatokat,másrészt ezen kívül semmilyen más panaszom nincsen,ha neked nem tetszik,hogy az emberek kortól felnőttségtől függetlenül kérdeznek, akkor szerintem azért inkább ne is adj választ másoknak,ezenfelül írtam,hogy mindenképp elmegyek vizsgálatra,és pont a te véleményeden kívül,érdekelt más tapasztalata. Ezért vannak itt sokan,hogy egymással megússzák a tapasztalatokat. A többieknek akik érdeklődtek,csúnyán fel vagyok fázva,és genny volt a WC papíron nem vér. A babával minden rendben van,kaptam megfelelő gyógyszert, amit el is kezdek szedni. Nagyon köszönöm a válaszokat.
2024. aug. 18. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!