Terhességi teszt óta progeszteront szedek. Most vagyok 6+0. Eleinte feszült a mellem. Már semmi tünetem nincs. Orvos még nem látott. Ha lenne bármi baj (méhenkívüli, nem fejlődik stb) a progeszteron elnyomja a tüneteket?
#10! Azért ez így ebben a formában nem igaz. Nálam szinte biztos, hogy nem az volt a baj. Mindig jó a progim és ott nem is javult a helyzet tőle, hanem először stagnált, majd egyre jobban véreztem. Valószínűleg genetikai hibás volt. Ettől függetlenül a következőnél rögtön szednem kellett a + teszttől, kérés nélkül.
Akinek viszont progi hiánya van, nagyon is segít. Rengetegen kaptak a környezetemben és ott meg is szűnt a vérzés és megmaradt a gyerek. Miért szűnt meg akkor véletlenül mindig pont akkor, miután kaptak?
Jaj, de örülök Neked!
Én most 4+3 hetes vagyok és azon kívül hogy kicsit feszül a mellem és érzékeny a mellbimbóm, semmi tünetem nincs.
Holnap megyek vérvételre, kicsit aggódom....
#16! Ne aggódj, nekem vetélés után is napokig volt még tünetem, a következő terhességemnél meg semmi tünet nem volt. Őt a kommentem után 3 nappal szültem😁 Nem a tünetektől függ, sajnos vagy szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!