Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhességi teszt óta progeszte...

Terhességi teszt óta progeszteront szedek. Most vagyok 6+0. Eleinte feszült a mellem. Már semmi tünetem nincs. Orvos még nem látott. Ha lenne bármi baj (méhenkívüli, nem fejlődik stb) a progeszteron elnyomja a tüneteket?

Figyelt kérdés
aug. 17. 13:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
56%

#10! Azért ez így ebben a formában nem igaz. Nálam szinte biztos, hogy nem az volt a baj. Mindig jó a progim és ott nem is javult a helyzet tőle, hanem először stagnált, majd egyre jobban véreztem. Valószínűleg genetikai hibás volt. Ettől függetlenül a következőnél rögtön szednem kellett a + teszttől, kérés nélkül.

Akinek viszont progi hiánya van, nagyon is segít. Rengetegen kaptak a környezetemben és ott meg is szűnt a vérzés és megmaradt a gyerek. Miért szűnt meg akkor véletlenül mindig pont akkor, miután kaptak?

aug. 17. 17:27
 12/18 anonim ***** válasza:
3# köszönöm, aranyos vagy. Tavaly februárban történt. Most 29 hetes vagyok. Remélem ezúttal minden rendben lesz. Neked is sok sikert és boldog babavàràst.
aug. 17. 21:13
 13/18 anonim ***** válasza:
42%
A progeszteron a magyar nok placeboja ezt jo, ha tudjatok.
aug. 18. 01:02
 14/18 anonim ***** válasza:
Mi újság veled kedves kérdező? Minden rendben?
okt. 28. 10:19
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igen minden rendben. 15+4 vagyok most és még mindig kell szednem a progeszteront.
okt. 28. 12:30
 16/18 anonim ***** válasza:

Jaj, de örülök Neked!

Én most 4+3 hetes vagyok és azon kívül hogy kicsit feszül a mellem és érzékeny a mellbimbóm, semmi tünetem nincs.

Holnap megyek vérvételre, kicsit aggódom....

okt. 28. 12:34
 17/18 A kérdező kommentje:
Nem feltétlen kell, hogy legyen tünete. Szurkolok! :)
okt. 28. 12:58
 18/18 anonim ***** válasza:

#16! Ne aggódj, nekem vetélés után is napokig volt még tünetem, a következő terhességemnél meg semmi tünet nem volt. Őt a kommentem után 3 nappal szültem😁 Nem a tünetektől függ, sajnos vagy szerencsére.

okt. 28. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!