Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más kismama is sűrűn sírós...

Más kismama is sűrűn sírós hangulatban van? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

16hetes ikres kismama vagyok,van 2 kislanyom és alapból is érzékeny típus vok,de miota kismama vagyok brutal érzékeny lettem.

Hála Istennek minden rendben a kicsikkel és hálás vagyok hogy atelhetem még ezt az érzést mert sokáig vártunk rájuk ,de mindenen kibukok és mindent negativan fogok fel sokszor.Teny hogy félek hogy milyen is lesz 2 babával egyszerre ,a szulestol a legjobban. Tudom hogy minden rendben van és lesz is csak neha ettol az erzestol rossznak érzem magam ,hogy miert nem csattanok ki .az is biztos hogy nehezen viselem az eleje óta, a munkát is hamar bekellett fejeznem és kötelezően fekudnom is kellett . Ez is biztos befolyásolja h nem tudok mit kezdeni néha mar magammal.Mas is van ebben esetleg ebben a cipoben hogy ilyen sírós, depis sokszor?

2024. aug. 14. 22:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen, de csak okkal😁

Nem vagyok alapból se érzékeny típus és terhesen se voltam, de most így 39hetesen már 1-2 hete annyira besokalltam attól a sok sz.métségtől, ami ért kb.mindenhonnan, hogy egész nap tudnék bőgni.

2024. aug. 14. 23:14
 2/4 anonim ***** válasza:

En is sirtam sokat. Alapbol nehez terhessegem van, rossz kombinalt teszt eredmeny, amniocentezis, majd jo eredmeny (2 eredmeny kozott eltelt 2 honap, pokoli volt) elveztem 2 honapig, majd bejott junius vegetol a kanikula, meg akartam halni.

2 hete voltam korhazban, mult heten hazajottem, tegnap ota megint itt es a babam meg sehol, pedig 2 nap mulva telik le a terminus. Es ezen kivul azert a 9 honap alatt voltak egyeb problemak is, a hazassagomban is, gyaszoltam is, szoval nem igazan volt ez olyan aldott allapot. Tenyleg inkabb teher.

2024. aug. 15. 08:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is érzékenyebb vagyok. Második terhességem és mindkettőnél azt tapasztaltam, hogy a végén kattant el végleg valami. Előtte is sírós voltam, meg alapból is tök meghatódós vagyok mindenen, de így a szüléshez közeledve szerintem már extrán elborítják az agyamat a hormonok.

Ránézek a kislányomra és elbőgöm magam, hogy hamarosan már nem ő lesz az egyszem kislányom, meg ilyenek... Már attól is bekönnyezek, hogy csak leírtam. :D Ez azért szerintem túl megy a normális határokon. :D

De egyébként nálam ez az extrém érzékenység kitartott az első gyerkőc után 8-10 hétig, amikor napi szinten többször képes voltam elbőgni magam kb. a semmin. Én utáltam és már most utálom ezt megint. Tényleg elég látnom kb. hogy néz anyu a kislányomra és már bőgök. Vagy belegondolok milyen tesók lesznek, hogy fog reagálni a nagy a picire és szintén... :D A bőgés mellett meg nevetek magamon, mert nem hiszem el komolyan, hogy ilyen vaaan.

2024. aug. 15. 10:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok egy érzékeny típus, de most terhesen ha látok egy szomorú jelenetet egy filmben taknyom nyálam egybe van..
2024. aug. 15. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!