Lehet szép kismama egy duci/kövér nőből?
Ha annyira kövér, nem is feltétlen látszódik, hogy terhes.
Illetve én speciel fenékben és alsó testen vagyok kövérebb, és derékban, hasban arányaiban kisebb, így terhesség végén úgy néztem ki, mint aki arányosan molett.
Egyébként így is kicsi hasam volt, nem értette az orvos, hova fért el a gyerek. 4 hónapos terhesnek néztem ki szülés napján.
Azért nem mindegy, hogy plusz 10-15 vagy plusz 30-40 kiló van valaki.
Aki kövér, alapból nem szél, hiszen torzul az arca.
Ez testalkat függő. Gondolom nem arra gondolsz, hogy csúnya vagy szép, hanem hogy olyan igazi kismama pocakos lesz e az ember.
Én 163cm/95kg-val lettem terhes, tehát volt felesleg bőven. Én meglepődtem, mert igazán szép kerek terhes pocakom lett. Vágytam is rá. Hogy szép voltam e vagy sem, hát kinek mi a szép, én elégedett voltam és egyértelműen látszott, hogy állapotos vagyok.
Barátnőm nála nagyobb súllyal volt várandós...első babájával nem lehetett látni igazán, hogy babát várna, nem lett igazán plusz hasa. Második babájávál meg hatalmas lett, de inkább a végén látszott, hogy az bizony nyilván terhes has.
Szia!
Halistennek olyan alkat vagyok mint anyám. 18 hetes terhesen -6 kilónál járok. Anyám 90 kilosan lett terhes és 60 kilosan jött ki a kórházból
Elég szervezet függő hogy változik a tested. Mindenki a hasamat keresi, de a has korfogatom is folyamatosan lejjebb megy ahogy a védőnő méri. A zsír eltűnik, a helyét meg kitölti a baba. :) 26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!