Ma megyek először a védőnőhöz, elég kövér kismama
vagyok. Már előre parázok, hogy mit fogok tőle kapni,
így a vérnyomásom is tuti magas lesz. Hogyan nyugtassam
le magam?
Én 160 cm és 70 kg voltam amikor kezdtem, nem csesztetett csak mondta hogy jo lenne maximum 10 kilot hizni a vegeig. De sose szologatott be. Nem minden vedono bunko. Ne idegeskedj.
2016. aug. 9. 08:33
85 kiloval kezdtem a mostani terhessegem,soha egy szoval nem cs..sztetett...viszont azt meg fogadd el tőle,ha tanacsol valamit.
2016. aug. 9. 08:33
3/22 A kérdező kommentje:
Persze, a tanács az mindig jól jön, de ha nekem elkezdi mondogatni, hogy így dagadt, úgy kövér, akkor azért kiakadok. Ezt magamtól is tudom, nem azért megyek oda.
Ne hergeld fel előre magad. Ha elkezd csesztetni akkor kérd meg, hogy hanyagolja a témát, mert tisztában vagy a helyzettel.
2016. aug. 9. 08:40
5/22 A kérdező kommentje:
Próbálom is addig lenyugtatni magam, csak sajnos hajlamos vagyok dolgokon előre parázni. Aztán mindig jobban sül el, mint amit elképzelek.
Nyugodj meg. Nem valószínű, hogy az induló súly miatt csesztetni fog. Legfeljebb azért szoktak rászólni az emberre, ha sokat hízik menet közben, de azért a vékonyak is szoktak "kapni". Szerintem csak tanácsot fog adni hogyan étkezz, és max. mennyit szedj fel a végéig. Lehet, hogy te pl. nem is hízol semmit az egész terhesség alatt. (Egy barátnőm 90 kilóról indult, és ugyanannyival is ment szülni, szülés után kevesebb lett tíz kilóval, a gyerek meg négy kilósan született)
2016. aug. 9. 08:42
Az a baj szerintem,hogy mar felhuztad magad elore es nem biztos,hogy a tanacsot tancsnak veszed...amugy én azt hiszem nem csinlatam belol ügyet,de o sem...termeszetesen beszeltunk rola,mondtam neki,hogy mivel mar volt terhessegi diabeteszem a pozitiv teszt utan dietazni kezdtem..mondta,hogy az oke,aztan sokat hanytam fogytam par kilot,azota meg o nyugtat,hogy azert ne aggodjak,hogy feljon valamennyi..
A védőnők nem boszorkak,nekem o a harmadik,mindegyikuk tok rendes,kedves volt.
2016. aug. 9. 08:44
8/22 A kérdező kommentje:
Remélem az enyém is rendes lesz. Csak annyi negatívumot hallottam róluk, meg olvastam itt is.
Szerintem attól függ milyen a védőnő.
Én 175 cm vagyok 63.5 kg-val kezdtem, most vagyok 72 és már szólt hogy már csak max 5 kg-ot szedhetek még fel.
Pedig nem vagyok túlsúlyos.
De mindenkinek azt nézik mennyivel kezdi. Ismerősöm 160 cm 85 kg-val kezdte, 99 kg-val szült, neki sosem szólt érte.
29 hkm
2016. aug. 9. 08:51
Nem kell mindent keszpenznek venni..meg azert szerintem sok múlik a te hozzaallasodon is...azt meg kevesen irjak ide,akik elegedett a vedonojukkel,hiszen itt azert inkabb panaszkodni szokás😁
2016. aug. 9. 08:51
Kapcsolódó kérdések: