Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Ma megyek először a védőnőhöz,...

Ma megyek először a védőnőhöz, elég kövér kismama vagyok. Már előre parázok, hogy mit fogok tőle kapni, így a vérnyomásom is tuti magas lesz. Hogyan nyugtassam le magam?

Figyelt kérdés
Volt olyan, akit nem csesztetett a súlyával?
2016. aug. 9. 08:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%
9Es,pont magadnak mondassz ellent ..pont nem azt neztek,hogy mennyivel kezdted..ismid 14 kilot hizott a vegeig,ami meg belefer,te 3 honappal a vege elott 10 kilonal tartasz es szolt,hogy 5nel tobbet mar ne hizz..
2016. aug. 9. 08:54
 12/22 anonim ***** válasza:
79%

Én ugyan normál súllyal estem teherbe, de 30 kg-t híztam. Soha, senki nem cseszegetett érte, nem szólt be. A gyógytornász akihez jártam, pont mesélte, hogy ő is minden gyerekével ennyit hízott, de mindig le is adta.

Kicsit nyugodj meg,a védőnők nem maguk a földre szállt sátán, rengeteg nagyon aranyos, segítőkész védőnő van.

2016. aug. 9. 09:03
 13/22 anonim ***** válasza:
86%

Szia!

185cm, 143kg-al kezdtem a terhességem, sose szólt be a védőnő, se a dokim, nem volt semmi gond az uh-kon se, de nst-n, se a cukrommal, se császárnál. A vérnyomásom magas volt, kellett rá szednem gyógyszert.

Szóval nyugi ;)

2016. aug. 9. 09:17
 14/22 anonim ***** válasza:
55%
Benne van a pakliban h szóváteszi, de az h te ezt h reagálod le, h éled meg rajtad múlik! Csak nyugi. Egyébként meg sztem az a mérvadó amit az orvosod mond, ha szerinte minden oké a terhességeddel, és nem kötelez diétára addig a védőnő hagy mondja csak... ne idegeskedj! Csak ügyesen! :)
2016. aug. 9. 10:47
 15/22 anonim ***** válasza:
30%
Ne haragudj, de ha ennyire nyomaszt a kövérséged, miért nem fogysz le? Egy egyszerű, dietetikus által összeállított szénhidrát diéta terhesség alatt is tartható és ha kövér vagy, még fogyni is fogsz tőle.
2016. aug. 9. 10:59
 16/22 anonim ***** válasza:
79%

Nem minden védőnő bunkó szerencsére. :) Az enyém kedves volt, és ő maga is túlsúlyos, így nem cseszegetett.

A túlsúly tényleg nem valami jó dolog, de inkább rád káros, nem a babára. Amúgy ismerek olyat is, aki fogyott a terhesség alatt.

2016. aug. 9. 12:00
 17/22 anonim ***** válasza:
60%

Engem nem cseszegetett soha,a dokim sem.Igaz én pehely súllyal kezdtem,viszont 30 kilót híztam.Barátnőm 100 kilóval kezdte,és 125-el ment szülni,neki egyszer próbáltak szólni,de mondta,hogy ez van,neki ennie kell,mert ha nem eszik akkor rókázik egész nap.

Na parázd túl.Nekem a pulzusom volt magas stressz miatt,így mérnem kellett naponta,ha esetleg magas lesz a vérnyomásod akkor 24 órás mérőre kapcsolnak,de ez a maximum.

2016. aug. 9. 12:27
 18/22 anonim ***** válasza:
69%
Engem sem csesztetett. De felhívta rá a figyelmem (ahogy az orvosom is) hogy mire kell figyelni, miket egyek stb.
2016. aug. 9. 13:12
 19/22 anonim ***** válasza:
72%
Velem mindenki(védőnő különösen) kedves volt az egész terhesség alatt.Szerintem azért, mert fogytam végig,így látták hogy tartom a diétát,odafigyelek.Én is nagyon izgultam az első vizsgálatok előtt, de pozitívan csalódtam.
2016. aug. 9. 14:25
 20/22 anonim ***** válasza:
60%
Előző vagyok, szóval PCOS miatt alapból diétáztam, azt tartottam is végig.
2016. aug. 9. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!