Ma megyek először a védőnőhöz, elég kövér kismama vagyok. Már előre parázok, hogy mit fogok tőle kapni, így a vérnyomásom is tuti magas lesz. Hogyan nyugtassam le magam?
Én ugyan normál súllyal estem teherbe, de 30 kg-t híztam. Soha, senki nem cseszegetett érte, nem szólt be. A gyógytornász akihez jártam, pont mesélte, hogy ő is minden gyerekével ennyit hízott, de mindig le is adta.
Kicsit nyugodj meg,a védőnők nem maguk a földre szállt sátán, rengeteg nagyon aranyos, segítőkész védőnő van.
Szia!
185cm, 143kg-al kezdtem a terhességem, sose szólt be a védőnő, se a dokim, nem volt semmi gond az uh-kon se, de nst-n, se a cukrommal, se császárnál. A vérnyomásom magas volt, kellett rá szednem gyógyszert.
Szóval nyugi ;)
Nem minden védőnő bunkó szerencsére. :) Az enyém kedves volt, és ő maga is túlsúlyos, így nem cseszegetett.
A túlsúly tényleg nem valami jó dolog, de inkább rád káros, nem a babára. Amúgy ismerek olyat is, aki fogyott a terhesség alatt.
Engem nem cseszegetett soha,a dokim sem.Igaz én pehely súllyal kezdtem,viszont 30 kilót híztam.Barátnőm 100 kilóval kezdte,és 125-el ment szülni,neki egyszer próbáltak szólni,de mondta,hogy ez van,neki ennie kell,mert ha nem eszik akkor rókázik egész nap.
Na parázd túl.Nekem a pulzusom volt magas stressz miatt,így mérnem kellett naponta,ha esetleg magas lesz a vérnyomásod akkor 24 órás mérőre kapcsolnak,de ez a maximum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!