Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Visszatartanátok a gyereket...

Visszatartanátok a gyereket az óvodából terhesség miatt?

Figyelt kérdés
Kiderült várandós vagyok, októberben tölteném a 12 hetet. Lehetőség van, hogy annyival később menjen a gyerek, de nem akarom, hogy lemaradjon. Nőgyógyász javasolta, hogy ha lehet kerüljük a közösséget, mert most oyan vírusok vannak, amik a terhesség ilyen korai szakaszában veszélyesek tudnak lenni.
2024. aug. 13. 13:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Most ez nem egészen világos, már jár a gyerek oviba vagy csak kezdené?

Amugy miben maradna le?

Ha otthon vagyok én biztos nem vinném addig

2024. aug. 13. 13:32
 2/8 A kérdező kommentje:
Még nem jár közösségbe most kezdené szeptemberben. Arra gondolok, hogy mindenki elkezdi szeptemberben és Ő meg csak később, nem együtt szoknak be.
2024. aug. 13. 13:35
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
1 hónap nem olyan sok, itt csak egy kis csúszás lenne a beszoktatásban a masik oldalon pedig egy terhesség a tét. Szerintem egyértelmű
2024. aug. 13. 13:41
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Kiscsoportban teljesen mikor kezd, enyém kozepsoben kezdte az se volt gond.
2024. aug. 13. 14:19
 5/8 anonim ***** válasza:
71%

A nagyobbik gyerekem elkezdte anno az ovit, az első hét után 2 hetet beteg volt. Ment két napot, ismét "lerobbant". A kisebbik ovikezdéskor kettő napot ment, majd a covid miatt 8 napra karanténba került az egész csoportjuk. Aztán 3 nap után beteg lett. Az első évben 4-5 nap ovi egy-két hét otthon volt mindkettőnél a "rendszer".

Tökmindegy lett volna ha októberben kezdik el.

2024. aug. 13. 15:41
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó! Valóban tökmindegy ebből a szempontból de akkor legalább túl van a 12 heten. Tehát mégsem mindegy
2024. aug. 13. 16:12
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha később szokik be, semmit nem jelent. Ugyanúgy haza viheti a betegségeket csak később. De ha ez megoldható, akkor kezdje később.
2024. aug. 13. 17:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Ismerősöm tavaly augusztus végén esett teherbe. Szeptemberben kezdte a gyermeke a bölcsit. Semmi probléma nem volt, max náthás volt a gyereke. Áprilisban egészséges második babának adott életet :) ezt neked kell érezni, hogy mit látsz jónak, illetve mennyire ismered a szervezeted. Én pl mindent is el kapok, úgyhogy várnék a kezdéssel.
2024. aug. 13. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!