Ma késik pont 2 napja Erős pozi tesztjeim vannak,illetve terhes tüneteim is,akkor mi lehet a baj?
Sziasztok,már tettem fel ezzel kapcsolatos kérdést,na de kezdem elölről...
Péntek délután barnás folyásom volt pisi után,a wc papíron vettem észre,bemnetünk az ügyeletre párommal ,az orvos nem látott semmit még terhességet sem 8mmes nyálkahártyát csak,el is múlt a pecseteles semmi baj nem volt továbbra,az orvos mondta H mivel nem lát még terhességet így nem kell progeszteront se
Tegnap együtt voltunk ,de csak pár percig illetve nem volt teljesen bent 🙈áhh olyan ciki így leírni😅
De hátha valaki tud valami okosat mondani
Aztán ma reggelre egy picike barna folyás megint lett,nem sok de láttam de már elmulott,annyira pánikolok,holnap megyek vissza az orvoshoz mert visszarendelt kontrollra hátha már akkor lát valamit
Valakivel voltar ilyen vagy hasonló? 🥺♥️
Van még remény?
Volt már 2 veszteségek sajnos😪
Ha véreznék úgy, hogy az ügyeletet is megjárom, eszembe sem lenne szexelni.
Amúgy meg bármi lehet.
Juj kérdező de mocskos stílusod van. Ez a gúnyos kedvesemezés.
Az első arra írta a vérzést, hogy te barnás folyást írtál. Ha nem befostàl és az volt a wc papíron akkor az bizony vér volt ami bebarnult mire kiért.
És te ma reggel is véreztél ami mire kiért barna lett. Ergo már kétszer véreztél.
És igazából sajnos szinte semmit nem tehetsz. Vagy sikerül vagy nem.
És erre írta az első, hogy maximum annyit hogy nem szexelsz hátha segít. De ugye garancia nincs semmire.
2 nap után pont ugyannyira semmit se fognak látni, mint 2 napja.
De talán addig nem kellene dugni, amíg vérzel…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!