Kb 6 hetes terhes vagyok, reggel egy csík piros vér volt a bugyimon?
Arra keltem, hogy egy minimális mennyiségű vér van a bugyimon, azóta vér nem jött, hanem rózsaszínes/barnás enyhe folyásszerű valami, az sem hatalmas mennyiségben.
Van már egy kisfiam vele barnáztam 2 napig 8 hetesen, de nem lett gond belőle.
Aggódjak emiatt? Félek, hogy elmegy a baba. Terhességmegállapításra 2 nap múlva megyek.
Persze ez így van
De én akkor sem tudnék elszámolni a lelkiismeretemmel hogy nem tettem meg mindent amit lehetett
Remélem azóta jártál dokinál. Nekem valószínűleg progeszteron hiány volt a pecsételés oka minden terhességemnél, mert a sürgősségin felírt progeszteron szedésével pár nap alatt elállt a pecsételés és minden rendben ment tovább. (Az uh a terhességi kornak megfelelő petezsákot vagy embrió méretet láttak.)
Akkor tudnak segíteni, ha nem a babánál van gond, hanem nálad. Ja és alacsony pajzsmirigy szint szokott még lenni a másik gyakori ok, ami miatt egészséges babák is elmennek.
Voltam orvosnál igen.
Sajnos valószínű missed ab lesz a vége. Szabálytalan petezsákot látott embrió nélkül.
Kaptam progit, mert azt mondta, hogy csodák még történhetnek, viszont érzem, hogy ebből semmi sem lesz. Még mindig barnázok, szúrkál a méhem, most szombaton kell visszamennem. Nem számítok semmi jóra.
A pajzsmirigyem rendben van, rendszeresen nézetem mindig.
Iszonyat el vagyok keseredve, mert nagyon akartuk ezt a babát😭
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!