Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nehezen viselem a testem...

Nehezen viselem a testem valtozasat. Mas, hogy birkozott meg ezzel aki hasonloan erzett?

Figyelt kérdés

60 kg val kezdtem, msot 23 hetesen kb 64-65 kg vagyok.. es hol van meg a vege, de mar most zavar,hogy nem ferek bele a ruhaimba. Ti, hogy birkoztatok meg ezzel az erzessel?

Akinek nem voltak ezzel problemai, nem muszaj kommentelnie :)

aug. 3. 20:13
 1/10 anonim ***** válasza:
73%

Egyszer konkrétan azért mondtam le egy baráti találkozót, mert felvettem egy fehér pulcsit és a tükörben Pufóka nézett vissza rám. Én meg sírógörcsöt kaptam, hogy ronda vagyok és dagadt és soha többet nem megyek emberek közé :D

A férjem igyekezett tartani bennem a lelket, végül csak ő ment el a barátainkkal találkozni.

Most újra terhes vagyok, 2 kilót híztam a 21. hétig, de inkább nem nézek egészalakos tükörbe...

aug. 3. 20:27
 2/10 anonim ***** válasza:
65%
Ez egy múló állapot. Én már a 32. héten vagyok és elég nagy a hasam, de tudom, hogy lassan vége ennek az időszaknak. Próbálj arra gondolni, hogy nem tart örökké.. 🙂
aug. 3. 21:06
 3/10 anonim ***** válasza:
65%

Szules utan tetozott nalam es meg most is tart. Mert ugye strias es csunya lett a hasam, nagyjabol visszafogytam, de mar sose lesz olyan lapos mint volt.

Na ezt is nagyon nehez elfogadni, ha valaki igy jar esetleg :(

Nyilvan nem mindenkit erint hala a jo egnek!

aug. 3. 21:08
 4/10 anonim ***** válasza:
63%

Eleve 10 kilóval kezdtem, most 15 van rajtam szülés után másfél évvel, de csak időszakonként figyeltem mit eszek így ment le 10 kg a szülés óta.

Engem inkább az zavar hogy striáim vannak, hogy lóg a mellem megereszkedett nyúlott ráncos lett. Ha ezek nem lennének nem érdekelne a 10 plusz sem.

Lefogyni letudok, de a melleket a striáimat és a bőrömet nem tudom megváltoztatni ez az ami elkeserítő.

aug. 3. 21:10
 5/10 anonim ***** válasza:

Utáltam tükörbe nézni, hogy olyan vizes dagadt volt mindenem, hogy semmi nem jött rám kb. Utolsó időszakban a fejem is bedagadt, fel se lehetett ismerni. Nyugtasson, hogy ez egy múló állapot. Ha nagyon rossz passzban vagy, menj el kozmetikushoz, fodrászhoz új ruhákat venni. Sokat dobott a hangulatomon.

Kellemes babavárást! :)

aug. 3. 21:20
 6/10 anonim válasza:
22%

Légy büszke magadra, hogy megadatott ez az állapot!

Egyre törekedj: a baba és te is egészségesek legyetek. Hogy növekszik a poci és a súly? Hát ennek így kell lennie ahhoz, hogy hosszú távon örömet leljetek egymásban.

Egy kismama az én szememben egy hős!

aug. 3. 21:22
 7/10 anonim ***** válasza:
72%

Ez a legkevesebb. Lehetne sokkal rosszabb is, sőt, az elején volt is.

Kb.20kiló jött fel eddig, 38hetes vagyok. Most nem zavar, de azért kommentelek, mert nem volt mindig így. Szinte csak a hasamra jött minden, de eleinte nem volt egyértelmű, hogy terhes has, csak egy dagadt nő voltam. Szerintem te még abban a fázisban vagy, hogy vagy-vagy. Ha egyértelmű terhes hasad lesz, könnyebb lesz.

aug. 3. 21:43
 8/10 anonim ***** válasza:
65%

1# Detto, azért nem mentem el a karácsonyi ünnepségre a munkahelyemen, mert egyetlen ünnepibb felső jött rám, abban meg úgy néztem ki, mint egy jegesmedve 😂

Nekem a terhesség utáni testem volt a rossz, egyszerűen gyűlöltem magam, undorítóan néztem ki. Minden lógott, hájas volt, széles bruhh... De a gyerek 3 hónapos korára visszanyertem az alakom, azóta se változott semmit.

aug. 4. 08:26
 9/10 anonim ***** válasza:
64%

Amíg terhes voltam, nem volt gondom a változásokkal, mert úgy voltam vele, hogy múló állapot, plusz valahol csodás, hogy erre képes a női test. Bár én 12 kg-t híztam csak a végéig, vagyis alapvetöen nem lettem hájasabb, vagy hogy mondjam, csak átformálódott a hasam/fenekem tája.

Na szülés után 3-4 hónappal viszont jöttek a gondok. Hullani kezdett a hajam, de csomókban, kialvatlan fejem volt, a melleimen láttam, hogy már sosem lesznek a régiek, has és fenék tájékon meg egy nagy tömbnek éreztem magam. Oké, tudtam, hogy azt a kis plusz zsírréteget majd leadom, de arra valahogy nem voltam felkészülve, hogy az amúgyis széles csípőm még szélesebb lesz, nem lesz derekam gyakorlatilag, stb., a régi ruháim sehogy nem állnak rajtam, szóval na. Nekem onnantól volt egy mélyrepülésem. Kb. 1,5 éves lett a kislányom, amikor már azt éreztem, hogy rendben vagyok magammal. Most megint várandós vagyok. Most sincs gondom magammal, de felvagyok rá lélekben készülve, hogy megint lesz. És talán még komolyabb, mint az első után.

aug. 4. 11:07
 10/10 anonim ***** válasza:
Mindig husisabb volt a combom/fenekem de lapos a hasam és tetszett az alakom. Terhesség alatt 14 kilót szedtem fel ami az első 3 hónapban teljesen lement rólam minden előfeszítés nélkül de az alakom megváltozott és a hasam megereszkedett igyekszem tornázni,odafigyelni az étkezésre de elég nehéz a kicsi meg a háztartás mellett napi szintem órakig edzeni….mellette pajzsirigy alulműködésem van így nehezebb fogynom
aug. 4. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!