Masnak is vannak ilyen nem tul szep valtozasai varandosan?
Első szülés után rémültem meg tőle igazán, miután kiszedték a gátvarrataimat és idejét láttam, meg mertem borotválkozni lenn, illetve megnézni magam.
Azt hittem, mentem eldobom magam a fürdőszoba padlóján. 😱😂
Szó szerint, ronda volt.
Egy idő után, szépen javult, nagyjából visszatért ez eredeti formájára, de látszik rajta, hogy szültem.
Már nem az a hamvas babapun.i.
Ez van, megváltozik a testünk.
Most a második babánkkal még várandós vagyok, szűk 2 hónapom van szülésig, de hol úgy néz ki, mint egy aszott szilva, hol meg be van "durranva".
Ez van 😂
Én, már csak mosolyogni tudok az átalakulásán.
Hú.. Eleg ijesztő dolgokat irtok, aldom a sorsot, hogy nekem ilyen nem volt. Se terhessegem alatt, se szülés utam, most 10 honapos a fiam.
A 6 hetes kontrollon már azt se tudták megmondani hogy szültem, mert hamar regenerálódott is minden, pedig kívül belül varrni kellett.
Nekunk nagyon-nagyon fontos a szex, az orális szex főleg,minden nap többször egyutt vagyunk, ugyanolyan az etvagyunk, igy nem annyira örültem volna ha az eddig szeretett és kívánt formáim megvaltoztak volna es teljesen más fajtával kellett volna megbaratkoznom.
Szerencsére semmi valtozas nem történt. Sajnalom hogy neked igen, de biztosan visszaáll eredetibe
8
Mert mindenkinek tudni kell,hogy mennyire jó a házas élete. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!