Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Masnak is vannak ilyen nem...

Masnak is vannak ilyen nem tul szep valtozasai varandosan?

Figyelt kérdés
38.hetet toltom...Nos, jopar hete vettem eszre, hogy odalent elegge megvaltoztak a dolgok. Hatalmas a szemeremdombom(zsiros lett), pedig kover sem vagyok, normal korte alkatom volt+10 kg jott fel es hamarosan szulok, szoval nem hiztam el, de valamiert hatalmas zsirparna rakodott le oda. Valamint a nemi szervem, mint egy salatalevel...tiszta redo, sokszor lilas, rendesen nyomas alatt van, erezni kezzel, ami logikus is, de ez lesz jobb vagy igy marad?? Elegge rombolja az onbizalmam, eddig olyan cuki volt most meg mint egy husevo ragadozo, nem vagyok vele kibekulve :( 28 eves vagyok, de nem ugy nez ki :(
2020. nov. 5. 10:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
71%

Első szülés után rémültem meg tőle igazán, miután kiszedték a gátvarrataimat és idejét láttam, meg mertem borotválkozni lenn, illetve megnézni magam.

Azt hittem, mentem eldobom magam a fürdőszoba padlóján. 😱😂

Szó szerint, ronda volt.

Egy idő után, szépen javult, nagyjából visszatért ez eredeti formájára, de látszik rajta, hogy szültem.

Már nem az a hamvas babapun.i.

Ez van, megváltozik a testünk.

Most a második babánkkal még várandós vagyok, szűk 2 hónapom van szülésig, de hol úgy néz ki, mint egy aszott szilva, hol meg be van "durranva".

Ez van 😂

Én, már csak mosolyogni tudok az átalakulásán.

2020. nov. 5. 10:19
 2/12 anonim ***** válasza:
62%
Engem is meglepett,mikor jobban megnéztem terhesen. Lilakápis hambinak hívtuk a férjemmel. :D Baba után 2-3 héttel, visszaváltozott.
2020. nov. 5. 10:23
 3/12 anonim ***** válasza:
62%
És nem csak a puncid fog változni. Készülj fel rá. Semmi nincs benne. Most persze,hogy duzzadtabb a vérbőség miatt, valamennyit fog csökkenni majd. Ezt a babapuncit sosem értettem.. Ha jó a viszony a férjeddel, nem ez fog számítani. Inkább intimtornázz, hogy a szex élvezetes maradjon, az fontosabb, mint a puncid meg a melled ( ami a szoptatástól szintén bőven meg fog változni)
2020. nov. 5. 10:59
 4/12 anonim ***** válasza:
57%
Igen, nekem is ilyen volt, de a nemi szervem külső része szülés után visszaállt eredeti méretére. Azt nem mondom, hogy ugyanolyan, mert szerintem sosem lesz ugyanolyan, de teljesen normál lett. De azért te sem gondoltad komolyan, hogy terhesség és szülés után ugyanolyan lesz, ugye? De ne aggódj a mostani állapotnál sokkal szebb lesz.
2020. nov. 5. 11:36
 5/12 anonim ***** válasza:
62%
Aaa mintha magamat olvasnám 😂😂😂. 38 hetes terhes vagyok én is és 10 kilót híztam. A kis cuki puni odavan nálam is. Egy nagy barnás-lilás vadállat lett. Én is megdöbbentem amikor láttam. De összeteszem a 2 kezem, hogy csak ennyi bajom van. Nem vizesedek (csak a kézujjaim zsibbadnak) és nem szakad-reped a hasam se...szóval. Ezt a pici időt kibírjuk
2020. nov. 5. 11:54
 6/12 anonim ***** válasza:
verboseg, vizesedes, siman visszaall szules utsn, ne aggodj!
2020. nov. 5. 12:35
 7/12 anonim ***** válasza:
25%

Hú.. Eleg ijesztő dolgokat irtok, aldom a sorsot, hogy nekem ilyen nem volt. Se terhessegem alatt, se szülés utam, most 10 honapos a fiam.

A 6 hetes kontrollon már azt se tudták megmondani hogy szültem, mert hamar regenerálódott is minden, pedig kívül belül varrni kellett.

Nekunk nagyon-nagyon fontos a szex, az orális szex főleg,minden nap többször egyutt vagyunk, ugyanolyan az etvagyunk, igy nem annyira örültem volna ha az eddig szeretett és kívánt formáim megvaltoztak volna es teljesen más fajtával kellett volna megbaratkoznom.

Szerencsére semmi valtozas nem történt. Sajnalom hogy neked igen, de biztosan visszaáll eredetibe

2020. nov. 5. 14:50
 8/12 anonim ***** válasza:
87%
7 de ezt most miért osztottad meg velünk ilyen részletesen? 😀
2020. nov. 5. 14:54
 9/12 anonim ***** válasza:
90%

8

Mert mindenkinek tudni kell,hogy mennyire jó a házas élete. :D

2020. nov. 5. 15:04
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Az olyanoknak van csak igazán széttaposott kozákkucsmája, mint a hetes 😂😂😂
2020. nov. 5. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!