Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Masnak is vannak ilyen nem...

Masnak is vannak ilyen nem tul szep valtozasai varandosan?

Figyelt kérdés
38.hetet toltom...Nos, jopar hete vettem eszre, hogy odalent elegge megvaltoztak a dolgok. Hatalmas a szemeremdombom(zsiros lett), pedig kover sem vagyok, normal korte alkatom volt+10 kg jott fel es hamarosan szulok, szoval nem hiztam el, de valamiert hatalmas zsirparna rakodott le oda. Valamint a nemi szervem, mint egy salatalevel...tiszta redo, sokszor lilas, rendesen nyomas alatt van, erezni kezzel, ami logikus is, de ez lesz jobb vagy igy marad?? Elegge rombolja az onbizalmam, eddig olyan cuki volt most meg mint egy husevo ragadozo, nem vagyok vele kibekulve :( 28 eves vagyok, de nem ugy nez ki :(
2020. nov. 5. 10:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
82%

#8 mert ma még nem osztotta meg a nagyérdeművel, hogy ő milyen kva jó nő, és hogy milyen sokat szexel.

MA még nem..😀

2020. nov. 5. 17:21
 12/12 anonim ***** válasza:
69%
Nekem ugyanolyan lett ott lent mint volt. Az nem változott, viszont a szeméremdombom nekem is elzsírosodott. Sajnos az meg is maradt, hiába vagyok vékony, pedig már 4 éve szültem.
2020. nov. 5. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!