Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5het 3 naposan még "felesleges...

5het 3 naposan még "felesleges"uhra menni?

Figyelt kérdés
2024. aug. 1. 12:48
 1/5 anonim ***** válasza:
83%

Igen. Várj még 2 hetet legalább. Semmiről sem maradsz le, ha később mész, és megkíméled magad az olyan kérdésektől, amiket itt lehet látni, hogy normális-e, ha ez meg az (nem) látszik az UH-n. Felesleges stressz, és a végén ugyanott vagy, hogy visszahív az orvos.

Nyilván ha vérzés, görcsölés, stb van, akkor más, de alapvetően egy problémamentes várandósságnál felesleges rohanni UH-ra, hogy aztán ne láss semmit.

2024. aug. 1. 12:51
 2/5 anonim ***** válasza:
66%
Igen. Én is kb ennyi idősen mentem el, mert utána elindultunk nyaralni. De mondta a doki, hogy kb semmit nem lát, menjek nyaralni aztán majd 2 hét múlva menjek vissza
2024. aug. 1. 12:54
 3/5 anonim ***** válasza:
75%

Attol fugg, hogy mi a cel. Ilyenkor petezsak mehen belul lathato mar optimalis esetben, de ennyi igazabol. En mehenkivuli terhesseg elozmeny miatt mentem ilyen koran, orvosi javaslatra. De amugy raresz a 6.het vegefel vagy a 7. heten is menni.

Nalam 5 het 2 naposan mehen belul, petezsak volt lathato. 6 het 5 naposan pedig mar volt embrio es szivhang is.

2024. aug. 1. 12:59
 4/5 anonim ***** válasza:
74%

Még korai, hacsak nincs valami olyan előzmény, mint pl a hármas válaszolónál.

Én 5hét 4naposan mentem, mert akkora volt rákszűrésre időpontom amúgy is. Még nem volt szívhang, csak petezsák meg "embrió árnyék". Menjek vissza egy hét múlva. Akkor már volt szívhang is.

2024. aug. 1. 13:28
 5/5 anonim ***** válasza:
41%
Én mentem, mert nagyon görcsöltem és feszített éjjel-nappal. Semmit sem látott még, mondta, hogy nincs mit tenni, vagy marad, vagy nem,azért mert korán jövök, tenni nem tud semmit.
2024. aug. 1. 13:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!