Szex a 37. hét után?
Eddig koraszülés veszély miatt (megrövidült a méhnyak) a 30. hét óta nem szeretkezhettünk a férjemmel és természetesen önkielégíteni sem lehetett.
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek akkor ha betöltöttem a 37 hetet lehet már szexelni? Nagyon szeretnénk még a hosszú gyermekágyi időszak előtt, de kicsit félek, a dokim pedig nem lesz, idegen orvosnak meg nem nagyon akarom ezt a kérdést feltenni.
Attól függ, hogy akarsz-e szülni. Én az elejétől el voltam tiltva. Szerintem már feloldották volna, mert megszűntek azok a problémák, de valahogy elfelejtődött, én meg nem is kérdeztem, mert úgy sincs kivel😂
Én is holnap leszek 37hetes, a gyerekem marha nagy, simán megszülhetném, semmi baja nem lenne, inkább előre is akarják hozni, de én egyéb okból baromira nem szeretnék még szülni, szóval, ha lehetne se erőltetném.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!