Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szex a 37. hét után?

Szex a 37. hét után?

Figyelt kérdés

Eddig koraszülés veszély miatt (megrövidült a méhnyak) a 30. hét óta nem szeretkezhettünk a férjemmel és természetesen önkielégíteni sem lehetett.

A kérdésem az lenne, hogy szerintetek akkor ha betöltöttem a 37 hetet lehet már szexelni? Nagyon szeretnénk még a hosszú gyermekágyi időszak előtt, de kicsit félek, a dokim pedig nem lesz, idegen orvosnak meg nem nagyon akarom ezt a kérdést feltenni.

júl. 28. 14:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
37 hetesen már szültem. Akkor már nem koraszülött, teljesen kifejlett, semmi baja nem lesz, ha megszületik szóval szíved joga. Szülés után azt a 6 hetet már csak kibírjátok, ha már ennyit kibírtatok.
júl. 28. 21:09
 12/12 anonim ***** válasza:
15%

Attól függ, hogy akarsz-e szülni. Én az elejétől el voltam tiltva. Szerintem már feloldották volna, mert megszűntek azok a problémák, de valahogy elfelejtődött, én meg nem is kérdeztem, mert úgy sincs kivel😂

Én is holnap leszek 37hetes, a gyerekem marha nagy, simán megszülhetném, semmi baja nem lenne, inkább előre is akarják hozni, de én egyéb okból baromira nem szeretnék még szülni, szóval, ha lehetne se erőltetném.

júl. 28. 21:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!