Szex a 37. hét után?
Eddig koraszülés veszély miatt (megrövidült a méhnyak) a 30. hét óta nem szeretkezhettünk a férjemmel és természetesen önkielégíteni sem lehetett.
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek akkor ha betöltöttem a 37 hetet lehet már szexelni? Nagyon szeretnénk még a hosszú gyermekágyi időszak előtt, de kicsit félek, a dokim pedig nem lesz, idegen orvosnak meg nem nagyon akarom ezt a kérdést feltenni.
Én nem szexeltem a 20.hettol egészen a hat hetes kontrollig..
Tiltva volt, és bár tulhordtam a fiamat, nem mértünk szexelni meg a 40.heten sem
Nem tenném.
Én is így voltam, el voltam tiltva s szextől a 20.héttől.
36hetes kontrollon a doki magától mondta, hogy a szex továbbra is kerülendő, hiába nem számítana már koraszülöttnek.
Nekem nem is hiányzott, simán kibírtuk amíg lehetett.
"Szerintem ha úgy is be akar indulni a szülés, akkor nem a szex miatt fog"
Pedig lehetséges, ugyanis egyrészt a spermium mehszaj puhito, másrészt a orgazmus méhösszehúzódásokkal jár
Az idegen doki is orvos. Az én orvosom se volt amikor az utolsó vizsgálatra mentem, így mindent az idegennel beszéltem meg amire kiváncsi voltam.
Nyugodtan szexeljetek, ha neked nem probléma, hogy esetleg beindul a szülés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!