Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szex a 37. hét után?

Szex a 37. hét után?

Figyelt kérdés

Eddig koraszülés veszély miatt (megrövidült a méhnyak) a 30. hét óta nem szeretkezhettünk a férjemmel és természetesen önkielégíteni sem lehetett.

A kérdésem az lenne, hogy szerintetek akkor ha betöltöttem a 37 hetet lehet már szexelni? Nagyon szeretnénk még a hosszú gyermekágyi időszak előtt, de kicsit félek, a dokim pedig nem lesz, idegen orvosnak meg nem nagyon akarom ezt a kérdést feltenni.

júl. 28. 14:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
65%
Hát szerintem ekkor már olyan mind1.
júl. 28. 14:22
 2/12 anonim ***** válasza:
32%
Én a biztonság kedvéért nem tenném. Oké, hogy a baba már kifejlett, de azért jó ha minél tovább bent tud maradni.
júl. 28. 14:25
 3/12 anonim ***** válasza:
50%

Én nem szexeltem a 20.hettol egészen a hat hetes kontrollig..

Tiltva volt, és bár tulhordtam a fiamat, nem mértünk szexelni meg a 40.heten sem

júl. 28. 14:28
 4/12 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem ha úgy is be akar indulni a szülés, akkor nem a szex miatt fog. Sokan, akik már szülni akarnak, szexelnek, de az esetek többségében nem indítja be a szülést.
júl. 28. 14:28
 5/12 anonim ***** válasza:
75%
Ha nem érzed problémásnak már, hogy esetleg megszülsz utána, akkor hajrá.
júl. 28. 14:35
 6/12 anonim ***** válasza:
93%
4# Az én orvosom azt mondta a spremának van méhszáj puhító hatása, ezért szokták javasolni az együttlétet annak, aki szeretné elkerülni az indítást. Nyilván nem egy életbiztosítás, de azt mondta, hogyha a szülés induláshoz csak egy "pöccintés" kell, akkor beindul tőle.
júl. 28. 14:38
 7/12 anonim ***** válasza:
73%

Nem tenném.

Én is így voltam, el voltam tiltva s szextől a 20.héttől.

36hetes kontrollon a doki magától mondta, hogy a szex továbbra is kerülendő, hiába nem számítana már koraszülöttnek.

Nekem nem is hiányzott, simán kibírtuk amíg lehetett.

júl. 28. 14:50
 8/12 anonim ***** válasza:
91%

"Szerintem ha úgy is be akar indulni a szülés, akkor nem a szex miatt fog"

Pedig lehetséges, ugyanis egyrészt a spermium mehszaj puhito, másrészt a orgazmus méhösszehúzódásokkal jár

júl. 28. 15:01
 9/12 anonim ***** válasza:
89%

Az idegen doki is orvos. Az én orvosom se volt amikor az utolsó vizsgálatra mentem, így mindent az idegennel beszéltem meg amire kiváncsi voltam.

Nyugodtan szexeljetek, ha neked nem probléma, hogy esetleg beindul a szülés.

júl. 28. 15:19
 10/12 anonim ***** válasza:
83%
37 hetesen már nem lesz koraszülött. Nyilván ne vaduljatok, meg ha nem esik jól, hagyjátok abba, de ha ennyire fontos, tegyetek egy próbát.
júl. 28. 15:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!