Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez lehet a baba rugásaitól?

Ez lehet a baba rugásaitól?

Figyelt kérdés

8 hónapos a barátnőm, és többször láttam rajta, plusz panaszolta, hogy amikor rug a babája, gyakran erős görcsei vannak utána. Ezek nem tartósak, fél perc maximum, de elégge fáj neki, azt mondja rosszabb sokkal mint egy menstruacios gorcs, és nyilal neki a fájdalom.

Vele voltam mikor 2 évvel ezelötti terhességénél sajnos elvetélt, otthon, és az arcán akkor is ilyesmi fájdalmat láttam.

Az orvosa szerint nem probléma, mert a baba rúg, így nincs vele baj, de akkor mitől lehetnek ekkora fájdalmai?

júl. 28. 08:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Azért 8 hónapos terhességnél ez nem meglepő. Ilyenkor már akkorákat tudnak rugni, hogy a szemed kiesik.
júl. 28. 09:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Erőseket tudnak rúgni, sőt az is lehet, hogy pont eltalál valami ideget, az mégjobban tud fájni.
júl. 28. 14:38
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A terhesség végén már elég fájdalmas mozgásokat tudnak produkálni. Az én lányom azzal szórakozott, hogy a bordám alá feszítette a lábát és nyomta ki, mint aki nyújtózkodik (szerintemazt csinálta)... Olyankor levegőt se kaptam, mozdulni se nagyon tudtam. Eltalálhat ideget, szerveket. Na meg amikor feszíti magát az sem kellemes. Volt amikor egy ideget talált el, mint amikor bevered a könyöködet, azt képzeld el, csak csípőnél, lábba sugározva.
júl. 28. 17:45
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hármas vagyok. Amúgy lehetnek "jósló fájások" (nem a szülést jelzik) is, 8 hónaposan már nem ritka. Az is kellemetlen, van amikor fájdalmas is, befeszül kőkeményre az egész hasa.
júl. 28. 17:51
 5/5 anonim válasza:
100%

Mitől lehetnek ekkora fájdalmai? Hát hidd el hogy sokszor nem túl kellemes amikor belülről egy 2 kg-s gyerek rugdossa a szerveidet, bordáidat. Pont ezek a mozgások pedig előszeretettel okoznak méhösszehúzódást ami szintén nem a világ legjobb érzése...

Elvetélni biztos nem fog 8 hónaposan, max megszülni...

júl. 28. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!