Határozatlan a munkaszerződésem, viszont van benne egy olyan kikötés hogy ha nem végzem el az iskolát megszüntethető a köz.jogviszony. Táppénzen vagyok,(kismama) a gyakorlat miatt nem tudom elvégezni az iskolát. Kirúghatnak táppénz alatt?
Majd kiderül, reméljük nem.
És akiknek van némi fogalmuk erről ők azt mondják, hogy nem.
Szerintem a munkáltatom sem küldene el, de azért jobb tisztába lenni az esetleges dolgokkal.
"És akiknek van némi fogalmuk erről ők azt mondják, hogy nem."
Kik azok így többes szamban?
"Szerintem a munkáltatom sem küldene el, de azért jobb tisztába lenni az esetleges dolgokkal."
A munkáltatód konkrétan az allam, azért vagy közalkalmazotti jogviszonyban. Picit logikusan gondolkodva: ők allitottak egy feltetlet, miszerint el kell végeznek az adott iskolát x időn belül. Te nem tetted meg. Sec perc alatt lehet találni valakit, akinek van olyan vegzettsege, ami neked hianyzik
Figyelj csak drágám! Mostmár kicsit elég a kötekedésből, nem làtsz bele az életembe.Leirtam hogy fel év hiányzik az iskolából, ami (3 éves) és nem- nem találnak olyan könnyen a helyemre, így is elég kevesen vagyunk/vannak.
Tőled kérjek elnézést hogy egészségügyben dolgozom, és hogy az államtól kapom a fizetést ?
De csak egy kérdés… hasra ütésre mondod ezeket a dolgokat? Vagy ebben dolgozol és 100%ig biztos vagy benne?
Van aki itt ebben dolgozik ? És úgy mondja ezeket a dolgokat egyébként ? Vagy ez a ti gondolatmenetetek?
Tehát, ügyvéd, jogász, könyvelő hr-s.. bármi?
Kérdező, én is egészségügyben dolgozom melyik részen vagy hogy nem találnak helyetted könnyen?
Férjem jogász, azt mondja hogy ha benne van a szerződésedben, és nem teljesíted az szerződésszegés ezáltal azonnal elbocsájtás lehet, a többi a főnöködön múlik
Szociális gondozóként dolgozom egy faluban, és az E kategória van folyamatban, ami most az állapotom miatt csúszik.
Magas rizikó a besorolás, ezért veszélyeztetett terhesként vagyok tpn.
"El se kezdtem a sulit, mert abban az évben nem indult. Utána várandós lettem."
"életembe.Leirtam hogy fel év hiányzik az iskolából, ami (3 éves) és nem- nem találnak olyan könnyen a helyemre, így is elég kevesen vagyunk/vannak."
Hm....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!