Napi EFO-nak van minimáldíjja? Munkaszerződés is kell akkor? Mindennap végén oda kell adnia pénzt? Erről átvételi kell? Hogy néz ki ez a gyakorlatban?
Én járok mostanában efózni egy telefonos boltba, csak nem értem, mi az amit beírnak a papírra, hogy 19800ft / nap.
A kolléga elmondása szerint ez a "minimálbejelentés", de állandóan nettót mond :D
Általába 10 ezertől kevesebbet nem szoktam kapni 8 órába, de ott 12 órás a műszakjuk vagy 11, csak nekem nem kell annyit lenni.
Hétfőn majd egy másik helyre is benézek, de ott már a telefonba egy huszast mondtak nettóba, viszont az gumisműhely (van végzettségem) és ott 10 óra a munkaidő is.
Nyilván első nap még nem javítatnak velem gumit, valószínű pakolni fogok.
Ok mit tehetek innentől? Csakmert ezekszerint nem a beírt összeget kaptam akkor, nameg az első nap öszeget sem írtak be.
Ez egyébként tollal kitöltve szabályosnak minősül?
Tavaly nyáron efóztam utoljára, de akkor hóvégén fizették egybe az egészet és átutalással, abba meg óradíj volt beírva.
Vagy az is lehet, hogy már a szombatit is beírta előre?
Olyat lehet? Azért a 19800?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!