Egyre többet hallom más anyukáktól, hogy ha ütés éri a terhesség alatt a kismamát, seb, vagy ilyesmi akkor az megfog látszani a baba bőrén. Ennek milyen tudományos alapja van?
Anyukám a húgommal volt terhes, amikor ~35 hetesen őszibarack szedés közben barack dobálósat játszottak a tesójával (egymást dobálták). A legerősebb dobás a belső combján találta el, ez belilult, nagyon fájt neki.
Tesóm ugyanott egy hatalmas anyajeggyel született.
Lehet, hogy csak babona, de a mi családunkban összejöttek a véletlenek.
Természetesen nincs tudományos alapja és nem kell tudósnak lenni ahhoz, hogy erre az ember magától is rájöjjön. Elég a józan paraszti ész.
Egyébként sokan elmehetnének regényírónak. Gondolkozzunk már kicsit. Van fogalmad róla, 9 hónap alatt hány meggymag pöcköléshez hasonló eset történik? Segítek, rengeteg. Normális ember nem emlékszik rá. A hülye meg fejben jegyzi, hogy majd ha a gyereken bárhol lesz valami, előhúzhassa azt az egy "ütést", ami pont ott érte. Igaz, hogy közben érte 100 másik, aminek meg nincs nyoma, de az kit érdekel?😂
Ilyen történeteket én is hallottam.
Nagymamám elesett a jégen kismamaként, ahol megütötte magát apukámnak ott van egy veleszületett anyajegy.
Illetve egyik ismerősöm nagyon szereti a farkasokat, van is egy olyan tetoválása és a gyereke farkastorokkal született.
Ezek csak véletlen egybeesések szerintem.
Abban viszont hiszek, ha az ember nagyon sokat gondol valamire, akkor képes bevonzani.
18, Hogyne ütöttek volna nyakon, hát mi más oka lehetne annak, hogy a gyerekeden piros folt van?! Csak és kizárólag emiatt lehet! Itt a bizonyíték, igenis nyakon lettél vágva, csak elnyomtad magadban az emléket!!!
(...irónia, még mielőtt valaki... :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!