Harántfekvéses baba mikor fordul be tutira?
Sziasztok!
37. hètben vagyok, egy hete voltam uh-n, akkor éppen fejvégű volt a babám, de előtte meg harántfekvéses.
Ma voltam a védőnőnèl, aki a szívhang alapján azt mondta, hogy most tuti nem fejvégű, mert a szívhangja tökre nem ott van, ahol kène. Èn is éreztem, hogy nem alul csuklik…
Nagyon félek, ha elindul a szülés és elfolyik a magzatvíz, honnan tudom, éppen hogy fekszik a babám?
Nagyon aktív, sokat mocorog és idegesít, hogy folyamatosan màshogy fekszik.
A baba merete nem ok a csaszarra, nyugi :)
Minden azon mulik, hogy te mennyire tagulsz, ez majd kozben kiderul.
Nekem ma mondták, hogy jövőhéten meg kell szülnöm, valószínűleg császárral. Teljesen kivagyok. Nem akarom, de nem tudom mennyi erőm lesz küzdeni.😭
#13! Nekem elég érdekesen. Sikerült megalkudni egy aznapi indításban, amit egyébként is megbeszéltem már a gyerekkel rég, hogy akkor szülünk. Abban maradtunk, hogy megpróbálhatom hüvelyivel, de készüljek úgy, hogy császár lehet a vége. Előző nap kellett bemennem, hogy este felrakják a ballont. De ahogy bementem, nem sokkal később, még a ballon előtt elkezdett ömleni a magzatvizem🤦🏽♀️ 20órát töltöttem a szülőszobán, de a tolófájásoknál sajnos, elakadt a dolog, császár lett a vége ☹️ Téraránytalanság volt, illetve nem ékelődött be rendesen a feje. Szóval mindkét szülésnemből megkaptam a rossz részt 😂
Annak örülök, hogy magától elindult valami, meg annak is, hogy vajúdhattam, bár a 20 óránál kevesebb is elég lett volna🤣
De jobb, hogy nem kínlódtunk tovább, veszélyes lett volna. 4 nappal előtte 630grammal kisebbnek becsülte a gép, mint amennyivel született!
De a lényeg, hogy kint van, egészséges és épp itt lázadozik mellettem🥰
Bocs, #13 voltam, #14-nek szólt az előző, csak elírtam.
#17! Köszönöm. Igen, de nem kérdés, hogy megérte 😁
Sziasztok!
Nekem végül aug. 13-án született meg a babám, 40+1-re.
Elfolyt a magzatvíz, mentünk is a kórházba, aztán jöttek a fájások is.
5 óra alatt meglett a kisfiam, háborítatlan szülés volt. :)
Szerencsére a végére befordult, a 36-37. hét fele, de iszonyú rövid volt a köldökzsinór, valószínűleg ezért volt ilyen nehéz befordulni neki. :)
Nem is lett túl óriási, 3910 gramm és 52 cm :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!