Harántfekvéses baba mikor fordul be tutira?
Sziasztok!
37. hètben vagyok, egy hete voltam uh-n, akkor éppen fejvégű volt a babám, de előtte meg harántfekvéses.
Ma voltam a védőnőnèl, aki a szívhang alapján azt mondta, hogy most tuti nem fejvégű, mert a szívhangja tökre nem ott van, ahol kène. Èn is éreztem, hogy nem alul csuklik…
Nagyon félek, ha elindul a szülés és elfolyik a magzatvíz, honnan tudom, éppen hogy fekszik a babám?
Nagyon aktív, sokat mocorog és idegesít, hogy folyamatosan màshogy fekszik.
Neked sehonnan nem kell tudni feltetlenul, majd a szuleszno, orvos elmondja. Ki is lehet tapintani amugy, de a szivhangbol is tudjak, ha nem ott van, ahol kene lennie.
Ha elfolyik a magzatviz,nincs semmi, nyilvan be kell menni a korhazba rovid idon belul.
Egy baba akár az utolsó napon is átfordulhat. Neked nem kell ezzek foglalkozni, ez az orvos dolga, föleg, hogy eddig nincs semmi konkrét a fekvéséröl, a védönönek csak véleménye van, de ez minden.
A szülés nem feltétlen kezdödik azzal, hogy elfolyik a magzatvíz, de ha igen, akkor bevonulsz a kórházba, ott meg megnézik, hogy akkor hogy helyzkedik el.
Neked nem kell ezzel foglalkozni, eleve nem is tudod megállapítani.
Nekem haránt volt elég sokáig a harmadik babám, engem emiatt küldtek NST-re 34. héttől és mindig csináltaknm ultrahangot is. Majd 36. hétre farosba fordult... Utána 37. hétre fejvégűbe és úgy is maradt, DE pont a sok pörgés forgása miatt nem tudtam megszülni.
Teljesen beletekerte magát a köldökzsinórba, 40+e rohantam reggel a kórházba, mert nem akart mozogni, szerencsére rendben volt. Indítottak, elfolyt a víz, de az NST nagyon nem volt szép, látszott, hogy valami nem oké. Sürgősségi császárom lett 2 sima szülés után, a doki mikor kiemelte, azt mondta nem látott még ilyet és az őrangyala vele volt,hogy nem lett tragédia, mint egy kis múmia úgy belecsavarta magát a zsinórba, ha nem a saját dokim van, aki nagyon precíz és aggódós és belehajszolnak egy sima szülésbe, a babám biztos ott marad.
Harántban volt a babám
Nem fordult be
Császár lett
(Oka volt hogy nem fordult be)
Nekem tutira befordult 26 hetesen. Farosba...🤣 Azóta a 36hetesen már befordult rendesen és úgy néz ki, marad is.
Megszültél már? Mi lett?Én most vagyok 37 hetes.
Utolsó, nem szültem még meg, de az utolsó uh alapján befordult az uraság. :D
Úgyhogy csak nem forgolódik már :D
#9! Na, igen, én is abban bízom. Csak közben meg kiderült, hogy óriás bébi, szóval, ha úgy is császár lesz, akkor maradhatott volna úgy. Köztünk szólva, nekem kényelmesebb volt harántban🤣
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!