Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Harántfekvéses baba mikor...

Harántfekvéses baba mikor fordul be tutira?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

37. hètben vagyok, egy hete voltam uh-n, akkor éppen fejvégű volt a babám, de előtte meg harántfekvéses.

Ma voltam a védőnőnèl, aki a szívhang alapján azt mondta, hogy most tuti nem fejvégű, mert a szívhangja tökre nem ott van, ahol kène. Èn is éreztem, hogy nem alul csuklik…

Nagyon félek, ha elindul a szülés és elfolyik a magzatvíz, honnan tudom, éppen hogy fekszik a babám?

Nagyon aktív, sokat mocorog és idegesít, hogy folyamatosan màshogy fekszik.

júl. 17. 19:18
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Neked sehonnan nem kell tudni feltetlenul, majd a szuleszno, orvos elmondja. Ki is lehet tapintani amugy, de a szivhangbol is tudjak, ha nem ott van, ahol kene lennie.

Ha elfolyik a magzatviz,nincs semmi, nyilvan be kell menni a korhazba rovid idon belul.

júl. 17. 19:32
 2/20 anonim ***** válasza:
84%

Egy baba akár az utolsó napon is átfordulhat. Neked nem kell ezzek foglalkozni, ez az orvos dolga, föleg, hogy eddig nincs semmi konkrét a fekvéséröl, a védönönek csak véleménye van, de ez minden.

A szülés nem feltétlen kezdödik azzal, hogy elfolyik a magzatvíz, de ha igen, akkor bevonulsz a kórházba, ott meg megnézik, hogy akkor hogy helyzkedik el.

Neked nem kell ezzel foglalkozni, eleve nem is tudod megállapítani.

júl. 17. 20:13
 3/20 anonim ***** válasza:
52%
Harántfekvésben volt bennem a Cshenge
júl. 17. 20:22
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak hogy az utolsó napon de nekem a hosszú vajúdás alatt fordult ki az irányból. Szóval ez lényegtelen.
júl. 17. 20:34
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem haránt volt elég sokáig a harmadik babám, engem emiatt küldtek NST-re 34. héttől és mindig csináltaknm ultrahangot is. Majd 36. hétre farosba fordult... Utána 37. hétre fejvégűbe és úgy is maradt, DE pont a sok pörgés forgása miatt nem tudtam megszülni.

Teljesen beletekerte magát a köldökzsinórba, 40+e rohantam reggel a kórházba, mert nem akart mozogni, szerencsére rendben volt. Indítottak, elfolyt a víz, de az NST nagyon nem volt szép, látszott, hogy valami nem oké. Sürgősségi császárom lett 2 sima szülés után, a doki mikor kiemelte, azt mondta nem látott még ilyet és az őrangyala vele volt,hogy nem lett tragédia, mint egy kis múmia úgy belecsavarta magát a zsinórba, ha nem a saját dokim van, aki nagyon precíz és aggódós és belehajszolnak egy sima szülésbe, a babám biztos ott marad.

júl. 17. 21:06
 6/20 anonim ***** válasza:

Harántban volt a babám

Nem fordult be

Császár lett

(Oka volt hogy nem fordult be)

júl. 17. 21:45
 7/20 anonim ***** válasza:
Befordulhat akár a szülés előtt is. Nekem nem fordult be, de azért mert a méhszájon volt a méhlepény. Ne aggódj még van időd.
júl. 18. 07:22
 8/20 anonim ***** válasza:

Nekem tutira befordult 26 hetesen. Farosba...🤣 Azóta a 36hetesen már befordult rendesen és úgy néz ki, marad is.

Megszültél már? Mi lett?Én most vagyok 37 hetes.

aug. 2. 11:02
 9/20 A kérdező kommentje:

Utolsó, nem szültem még meg, de az utolsó uh alapján befordult az uraság. :D

Úgyhogy csak nem forgolódik már :D

aug. 4. 19:05
 10/20 anonim ***** válasza:

#9! Na, igen, én is abban bízom. Csak közben meg kiderült, hogy óriás bébi, szóval, ha úgy is császár lesz, akkor maradhatott volna úgy. Köztünk szólva, nekem kényelmesebb volt harántban🤣

aug. 4. 19:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!