Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elmennétek nyaralni Horvátorsz...

Elmennétek nyaralni Horvátországba veszélyeztett terhesként?

Figyelt kérdés

Hetfőn indulnánk az 5 napos nyaralásunkra 6 és 10 éves gyermekeinkkel.

17 hetes várandós vagyok, de ezt megelőzi egy vetélés tavaly decemberben, illetve ez a várandósságom sem probléma mentes, a 6.héttől a 10. hétig véreztem, feküdnöm kellett.

Azóta nincs gond, de most, hogy pár nap múlva indulunk nagyon ideges vagyok, szorongok, hogy mi lesz ha ott történik velem valami.

Viszont ott vannak a gyerekeim akik már nagyon izgatottak a nyaralás miatt.

Szívem mélyén tudom a választ, de érdekelne más hogy döntene a helyemben.

2024. júl. 12. 11:26
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
16%
#40 Kellett... De már nem kell. Már pont azért van rajta a veszélyeztett kód, mint azon akinek túl melege van az irodában azért íratja ki magát.
2024. júl. 13. 09:13
 42/50 anonim ***** válasza:
74%

"Már pont azért van rajta a veszélyeztett kód, mint azon akinek túl melege van az irodában azért íratja ki magát."

Tenyleg? Te, mint dr. Prof. Ismeretlen Megmondó ezt így látatlanban meg tudod mondani. Ügyes vagy.

Na, kérdező, itt a válasz:

2024. júl. 13. 09:18
 43/50 anonim ***** válasza:
46%

Ott a kérdésben, hogy azóta nincs gond... Ő maga írta. Gondolgom nem magától, hanem a nőgyógyász is azt mondta neki, hogy nincs gond...

De itt ha nem lenne semmi előzmény akkor is azt írnák terhesen ne menj sehova,ne csinálj semmit, feküdj otthon.

Terhesen nem lehet takarítani, hajat vágatni, temetőbe menni, (ezeket mind itt gyakorin írták)

miért pont Horvátországba lehetne menni a két nagyobbik gyerekkel...

2024. júl. 13. 09:32
 44/50 anonim ***** válasza:
44%
Ilyen előzményekkel nem mennék.
2024. júl. 13. 10:29
 45/50 anonim ***** válasza:
65%
Terveztuk a nyaralast mi is.. veszelyeztetett terhes vagyok mert meddosegi kezelest kovetoen jott a baba. Voltak barnazasok de nem ereztem a problemat hogy nem mehetnek kulfoldre.. majd mikor 14 hetesen a mento vitt be verzessel akkor dontottunk ugy hogy veszunk medencet :) elvagyunk itthon :). Mi nem kockaztatunk.. ha szeretnenk kirandulni itthon is birunk
2024. júl. 13. 18:09
 46/50 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem annyi a lényeg a válaszolók többsége szerint, hogy nem attól lesz baja a kérdezőnek vagy a babának, hogy elmegy, hanem hogy ha elmegy, akkor egy esetleges probléma esetén nem biztos, hogy megfelelő ellátást fog kapni, akár csak a nyelvi akadályok miatt is. Azért egy 17-18 hetes terhesség már nem az a kategória, amire csak legyintenek az orvosok, hogy úgysem tudnak mit csinálni...legalábbis itthon biztos nem. Plusz egy példa: ha mondjuk egy vérzés miatt ágynyugalmat javasolnak, hogy jön haza?

Az meg esetleg még hajlamosító tényező is lehet, hogy hosszan utazik, esetleg többet van napon, többet sétál stb.

(A táppénzről meg azóta sem tudunk semmit, csak találgatunk, a kérdező megkapta a figyelmeztetést, hogy erre azért figyeljen, az már az ő dolga, hogy ha bevállalja úgy is, azzal "csak" a munkáját veszélyezteti, a születendő babáját és a saját egészségét nem.)

2024. júl. 13. 20:57
 47/50 anonim ***** válasza:
32%
Kedves utolso .. meg mit szolnak itthon hogy tappenzre veszi az orvos vagy nyaralgatni megy.. 🤨 mi csak a csalad miatt voltunk 50 kmre odebb es megjegyezte hogy azert vagyok tappenzen hogy pihenjek ( szulovarosba mentem be az ugyeletre)
2024. júl. 13. 21:01
 48/50 anonim válasza:
0%
Ha már utazol legalább normális helyre menj. Horvátország a legalja, ahová az ember mehet, lentebb már max Bulgária van. Annyit nem ér az egész szerintem, hogy kockáztass. Ha menni szeretnél menj normális helyre.
szept. 29. 23:59
 49/50 A kérdező kommentje:
Aktuális a válaszod az a lényeg...😃
okt. 7. 15:14
 50/50 anonim ***** válasza:
És végül voltatok nyaralni kérdező?
okt. 8. 11:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!