21 hetesen ti utaznátok Horvátországba kocsival? Elég sokat parázok a terhességemen :S
Én biztos nem mennék,max balcsira.
Oda megyek jövőhéten 23 hetes leszek már.
A 30.hétre be volt tervezve nekünk is egy Horvátország,de kihagyom.
Hosszú az út,nameg külföld...
Tavaly voltam 1 hétre Horvátban 24 hetesen. Semmi baj nem lett.
Ne parázz! Álljatok meg többször. És ne egyél tengeri cuccokat (polip, tintahal, kagyló), azt nem javasolják. A hal az OK, azt szabad.
:)
Én is nagyon parázós voltam egyébként. A tengerbe is csak úgy mentem, hogy a hasamat ne érje. És nem is napoztam.
:)
Köszi a válaszokat. Sajnálattal hallom, h nem lehet tengeri állatokat enni :( Nekünk is van nagyobb gyerkőc is. Most néztem, h ami helyet kinéztünk, ott nincs orvos :(
Én is vágyom a babaágy mellé, de attól, h nem megyek sehova és becsavarodok, nem jutok hamarabb oda.
halat lehet, rákot is, ha jól megvan sütve, kagylót nem ennék, de a lényeg az, át legyen sütve az étel! én rengeteg halat ettem pl.
csapvizet ne igyál, ne egyél mosatlan gyümit, szóval amire itthon is figyelnél:)
24 hikm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!