29-30 hetesen elmenétek nyaralni Horvátországba?
erre az időpontra lehetőségünk adódott eg nagyon kedvezményes nyaralásra.Eddig nagyon vártam, de már kezdek elbizonytalanodni.Kapok hideget, meleget.A dokimat megkérdeztem, szerinte ha addig nem lesz problémám nyugodtan elmehetek.
20 hetes kismama
Szia!
Én 26 hetes vagyok. Én igen, elmennék. Nálunk a család jobban fél, mint én.
Szerintem ha a párod Veled van, akkor minden rendben lesz.
Jó nyaralást!
Nyugodtan menj el.
Ha autóval mentek, arra figyelj, hogy gyakrabban álljatok meg, és mozgasd át a lábadat, mindig menj el wc-re ha kell, és igyál bőséges folyadékot.
Jaa, és értelem szerűen a vízbe/ben ne ugrálj. A napon pedig figyelj oda, hogy ne hevüljön fel túlságosan a tested.
Kellemes nyaralást, és boldog babavárást kívánok!
22.19-es vagyok, azt elfelejtettem mondani:
"Ne feledd, babát vársz és nem pedig beteg vagy!"
Én mennék. Ha bármi történik, az otthon is megtörténne, annyi a különbség, hogy nem a saját orvosodhoz kerülsz. Ami vész esetén, sürgősségi kezelésben itthon is így lenne.
Attól, hogy utazol, még nem lehet bajod. Sőt pihensz, még akkor is, ha aktívan várost nézel, stb és kikapcsolódsz ami pihentet. Ha meg csak tengerparti pihi, akkor pláne. De egyébként sem hiszem, hogy nagy hegymászásokba kezdenél, ha kifáradsz a városnézésben, beültök valahova pihenni, sütit enni.
Ha kocsival mentek, álljatok meg gyakran. Ha repülővel, sétálj sokat.
Én 32 hetesen repültem, majd 3 órás autóút a reptérről. Semmi gond nem volt. A egész hátsó ülés az enyém volt mondjuk, kényelmesen elfértem.
36 hetesig lehet repülni, ha minden rendben van. Ha gondot okozna, akkor nem engednének.
Az orvosod is azt mondja, hogy ha minden rendben van, akkor mehetsz.
Annyi, hogy ne igyál csapvizet, hanem vagyetek üvegeset.
Jódarabig nem lesz lehetőséged ilyenre, használd ki. Az én dokim külön bíztatott, hogy ha tehetjük, menjünk el valamerre kikapcsolódni amíg lehet, nem csak azért, mert nem lesz lehetőségünk egy darabig, de pihenni, feltöltődni is.
:)
En elmennek a helyedben.
Egyet ertek az elottem szolokkal, a terhesseg nem betegseg.
Szerintem fontos, hogy kikapcsolodj, feltoltodj.
Vigyazz magadra, erezd jol magad!
(Ne feledkezz meg a biztositasrol. Ha bami tortenik legalabb azzal ne kelljen foglalkozni.)
Jo szorakozast!
Szerintem menj el, ha addig semmi problémád nem lesz és a doki is ezt mondja. De biztosítást köss mindenképp, az ördög nem alszik. Nézd meg hol van a közelben kórház...
Igaz én parás vagyok, és a férjemnek sincs erre most szabija, így mi max hétvégére megyünk a Balcsira.
Érezd jól Magad és vigyázz Magatokra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!