Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 29-30 hetesen elmenétek...

29-30 hetesen elmenétek nyaralni Horvátországba?

Figyelt kérdés

erre az időpontra lehetőségünk adódott eg nagyon kedvezményes nyaralásra.Eddig nagyon vártam, de már kezdek elbizonytalanodni.Kapok hideget, meleget.A dokimat megkérdeztem, szerinte ha addig nem lesz problémám nyugodtan elmehetek.

20 hetes kismama

2009. jún. 23. 21:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én nem mernék, én most pont 30 hetes vagyok.De nekem már volt két vetélésem, így hát sokkal aggódósabb vagyok.

Én a második terhességgel voltam Horvátban, de akkor még csak 7-8 hetes voltam, és ugye a dokit kikérdeztem hogy lehet e, mire ő nevetve mondta hogy miért ne, hisz nem biciglivel megyek, de persze én nem tudtam jól érzeni magam, féltem nehogy ott legyen baj.Azon kívül hogy azon a kanyargós hegyi utakon folyton hányingerem volt, még hánytam is, szóval az út borzasztó volt, nem volt baj, de fürdeni meg napozni sem mertem.

De ha nálad minden rendben, és a baba is jól van, akkor ha a doki rábólint akkor menj ha van kedved, de ha kételyeid vannak, akkor nem biztos hogy jól fogod érezni magad, csak akkor menj ha biztos akarod.Tapasztalat.

2009. jún. 24. 10:05
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ.

Még gondolkodom rajta.:)

2009. jún. 28. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!